Docka med blå bodysuit och rosa accessoarer
Komplett och flexibel spindelstock
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Komplett och flexibel spindelstock

738,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår kompletta och flexibla docka som dricker och gör sina behov. Hon är väldigt söt, klädd i en blå pyjamas och mössa, med flexibla armar och ben. Ditt barn kommer att känna att hon tar hand om en riktig liten flicka.

Den kompletta, flexibla dockan är en leksak tillverkad av högkvalitativa material.

Komplett och flexibel silikondocka med ett realistiskt babyhuvud. Ögonen är gjorda av plast och ögonfransarna är gjorda av nylonfiber. Dockan är klädd i en bodysuit i tyg och levereras förpackad i en låda.

Ett mycket fint dockset

Denna docka är mycket realistisk och flexibel när hon dricker, äter och gör sina behov. Hon levereras med en flaska, blöjor och våtservetter samt bestick för måltiderna. Hon är klädd i blått och är lätt att bära. Den kompletta och flexibla dockan är en docka av högsta kvalitet med en mjuk silikonkropp och vinylhuvud. Hon har mjuk, realistisk hud, ljusa, uttrycksfulla ögon och en sensuell, fållad mun. En komplett och flexibel docka, hon är den docka du alltid har drömt om! Hon är tillverkad av högkvalitativt silikon, vilket ger henne en mycket realistisk känsla. Hon är också mycket flexibel, så att du enkelt kan klä på och av henne.
0-1696d8.jpeg
Docka med blå bodysuit och rosa accessoarer

En unik leksak som ger en realistisk lekupplevelse

Den kompletta och flexibla dockan är en unik leksak som ger barn en realistisk och rolig lekupplevelse. Dockan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och motståndskraftig mot stötar och repor. Den har också en flexibel struktur som gör att barn enkelt kan manipulera den och ge den olika positioner. Den kompletta, flexibla dockan levereras med en komplett uppsättning kläder, inklusive skor, strumpor, klänning, byxor, t-shirt och handväska.

Fantastisk underhållning

I kategorin barnspel hittar du pussel, djur, musikinstrument och andra roliga saker som förgyller vardagen för de små och hjälper dem att växa upp.
Leksaker och plysch för barn

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.