2963-cb3431.jpeg
Sagoarmband för flickor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Sagoarmband för flickor

170,0 kr

📣 SPECIALERBJUDANDE : 2 + 1 GRATIS på alla BARNSJUKAR!

* Erbjudandet gäller så snart du lägger till 3 juveler i din korg, den billigaste av de 3 kommer att vara gratis

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter sagor? Här är ett armband som säkert kommer att övertyga henne! Ett vackert guldarmband tillverkat av kopparlegering och utsmyckat med tecknade figurer som hon kommer att bli förtjust över att linda runt sin handled. Askungen, Ariel, Snövit eller Alice… välj smycket med din dotters favoritkaraktär.

Sagoarmbandet för flickor är ett vackert silverpläterat armband med fjärilsberlocker. Det är perfekt för små prinsessor som älskar sagor och fjärilar. Armbandet är mycket elegant och kommer att bli en fin present till en liten flicka.

Lätt och enkel att hantera

Detta sagolika armband är perfekt för alla små flickor. Det är lätt och enkelt att hantera med sitt fjäderringlås. Din lilla prinsessa kommer inte att ha några problem med att använda det. Små flickor kommer att älska detta sagoarmband! Det är gjort av färgglada plastpärlor och metallberlocker i form av stjärnor, klänningar och prinsessor. Armbandet är justerbart så att det passar storleken på ditt barns handled. Din dotter kommer att älska att bära detta vackra sagoarmband hela dagen lång.
2963-4881ab.jpeg

Prinsessfigurer

Detta sagoarmband för flickor är en elegant och charmig accessoar som ger alla outfits en touch av magi. Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att hålla länge och stå emot tidens tand. Det är utsmyckat med berlocker i form av prinsessfigurer och deras accessoarer. Det är en perfekt present till födelsedagar, jubileer eller andra speciella tillfällen. Den är också perfekt för barn som gillar att klä ut sig och drömma om sin egen saga. Alla små flickor kommer att älska den!

Det oumbärliga tillbehöret

Ge bort ett barnarmband som är anpassat till deras små handleder, för ett speciellt tillfälle eller för att matcha deras vardagsoutfit! Tidlöst till dopet eller finurligt till den mer modemedvetna - ett barnarmband är en perfekt gåva.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.