7134-17ac30.jpeg
Väckarklocka för barn i form av Musse Pigg och Mimmi Pigg
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Väckarklocka för barn i form av Musse Pigg och Mimmi Pigg

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett stort Musse Pigg-fan? Ge dem denna söta lilla väckarklocka med Musse Pigg och Mimmi Pigg. De kommer inte bara att bli glada över att ha ett dekorativt föremål med sin favorittecknad film i sovrummet, utan de kommer också att kunna gå upp tidigt varje dag så att de kan komma i tid till skolan.

Väck ditt barn till deras favorit Disney karaktär med denna Mickey eller Minnie Mouse väckarklocka! Väckarklockan startar automatiskt när ditt barn närmar sig och stannar när han/hon går iväg, vilket är perfekt för små barn som brukar gå upp tidigt på morgonen. Knapparna är enkla att använda och det finns ett inbyggt nattljus för när ditt barn behöver lite ljus.

En väckarklocka med elegant design

Denna enkla men eleganta väckarklocka med Musse Pigg och Mimmi Pigg kommer att se bra ut i ditt barns sovrum. Denna söta väckarklocka kommer inte att gå obemärkt förbi hans vänner. Det är en oumbärlig accessoar för små Disney-fans! Den har ett dubbelt alarm med snooze-funktion, perfekt för barn som har svårt att gå upp på morgonen. Väckarklockan lyser också rött när alarmet ljuder, vilket gör det lättare för barn att se den. Dessutom är den lätt att använda tack vare de enkla, intuitiva knapparna. Slutligen har den en avtagbar klämma för att fästa den på en säng eller ett bord.
7134-17ac30.jpeg
7134-53d911.jpeg

Lätt att använda

De tydliga, lättlästa siffrorna gör det enkelt för barn att se vad klockan är. Denna väckarklocka för barn är också mycket enkel att använda. Ställ bara in önskad tid med knapparna på baksidan av väckarklockan och placera den sedan på ditt barns nattduksbord eller skrivbord. Väckarklockan har ett mjukt, behagligt ljud som inte väcker ditt barn plötsligt, utan försiktigt väcker det från sömnen. Sist men inte minst är väckarklockan tillverkad av material av högsta kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.