Intelligent grönvit digital väckarklocka för barn på ett träbord
Smart digital väckarklocka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Smart digital väckarklocka för barn

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vaknar ditt barn alltid sent? Ge dem denna smarta digitala väckarklocka för barn. Denna enhet har en simuleringsfunktion för soluppgång som säkerställer en effektiv väckning för barn. Tack vare den kommer ditt barn att sova lugnt och vakna lätt varje morgon.

Denna intelligenta digitala väckarklocka för barn är idealisk för både unga och gamla. Den är enkel att använda och låter dig ställa in tid och datum. Du kan också ställa in larmet och definiera en stopptid. Den smarta digitala väckarklockan för barn har också en LED-bakgrundsbelysning så att du kan läsa av tiden även i mörker.

En lysande väckarklocka

Denna intelligenta digitala väckarklocka för barn kan användas som nattlampa under natten. De två hjälmformade öronen lyser upp och sprider ett mjukt ljus i sovrummet. Den smarta digitala väckarklockan för barn är ett roligt, pedagogiskt verktyg som hjälper barn att utveckla en känsla för tid. Väckarklockan har en automatisk stoppfunktion som aktiveras när barnet slutar trycka på knapparna. Den har också en ljusstyrkesensor som automatiskt anpassar sig till det omgivande ljuset. Denna intelligenta digitala väckarklocka för barn är en perfekt present till barn mellan 3 och 10 år.
7118-066ba2.jpeg
7118-be0600.jpeg

Användarvänlighet

Denna smarta digitala väckarklocka för barn är en innovativ och praktisk produkt som har utformats speciellt för att hjälpa barn att komma upp lättare på morgonen. Med sin roliga, färgglada design är denna väckarklocka perfekt för barn i alla åldrar. Den smarta digitala väckarklockan har en stor LCD-skärm som visar tid, datum och temperatur. Den har också en alarmfunktion så att barnen kan vakna försiktigt med ett behagligt, gradvis ljud. Väckarklockan är mycket enkel att använda. Knapparna är enkla och intuitiva, så att barnen själva kan ställa in tid och alarm. Dessutom kan du göra väckarklockan personlig genom att välja mellan flera olika melodier och ljud.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.