7089-1703ba.jpeg
Robotformad väckarklocka för barn med hörlurar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Robotformad väckarklocka för barn med hörlurar

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn originella föremål? Ge dem då denna robotväckarklocka med hörlurar för barn. Det är en enkel men elegant design som kommer att se bra ut i alla barns sovrum. Den har flera funktioner som hjälper din pojke eller flicka att utveckla goda sömn- och vakenhetsvanor.

Det är svårt att vakna på morgonen, särskilt när man är ett barn. Men med den här robotväckarklockan blir det mycket roligare! Den har en öronsnäcka så att du kan höra den ringa även om du befinner dig i ett annat rum. Dessutom har den ett nattljus som tänds automatiskt när du trycker på knappen.

Denna väckarklocka för barn i form av en robot är den perfekta lösningen för små barn som har svårt att komma upp på morgonen. Med sin roliga, färgglada design kommer de att älska att vakna upp till denna väckarklocka!

En väckarklocka med en mängd funktioner

Denna väckarklocka för barn i form av en robot hjälper ditt barn att vakna på morgonen. Den fungerar också som nattlampa och kan visa temperaturen i rummet. Dessutom är den fullspäckad med funktioner som snoozealarm, röstaktiverat nattljus, nedräkningstimer, energisparläge m.m. Barnväckarklockan i form av en robot med hörlurar är en perfekt väckarklocka för barn. Den är enkel att använda och ger barnen en mjuk väckning.
7089-ca6259.jpeg
7089-1703ba.jpeg

En bärbar väckarklocka

Denna originella väckarklocka har formen av en liten robot i ljusa, barnvänliga färger, med en hjälm som fungerar som ett handtag för att bära den, vilket gör den ännu roligare att hantera. Väckarklockan har en lättläst LCD-skärm som visar tid och datum, plus ett programmerbart alarm som hjälper ditt barn att komma upp i tid varje morgon. Med sin roliga design och praktiska funktioner är barnrobotväckarklockan med hörlurar ett utmärkt val för föräldrar som vill glädja sina barn samtidigt som de lär dem att vakna i tid varje dag.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.