Blå droppformad digital väckarklocka med färgat rgb-ljus
Teardrop-formad digital väckarklocka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Teardrop-formad digital väckarklocka

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en väckarklocka till ditt barns sovrum? Då är denna droppformade digitala väckarklocka helt rätt. Förutom att den är originell och dekorativ har den ett antal funktioner som kan användas för att reglera ditt barns sömn. Väckarklockan kan också användas som nattlampa i sovrummet.

Den droppformade digitala väckarklockan är en elegant och modern väckarklocka. Den är enkel att använda och har alla funktioner du behöver för att få en bra start på dagen. Den droppformade digitala väckarklockan är perfekt för personer som gillar moderna designprodukter.

En multifunktionell väckarklocka

Denna droppformade digitala väckarklocka är ett elegant och praktiskt tillskott till ditt barns sovrum. Med sin unika design som föreställer en vattendroppe full av liv, kommer denna väckarklocka att lysa upp deras dag så snart de vaknar. Klockan är tillverkad av härdad plast och är därför stark och hållbar. Den har en stor, tydlig LCD-skärm som visar tid, datum och veckodag. Du kan enkelt ställa in larmen med hjälp av knapparna på baksidan av produkten. Denna modell har också en praktisk snooze-funktion för dem som behöver några extra minuter innan de går upp. Den kompakta och lätta väckarklockan kan tas med vart du än går och fortsätta att följa med ditt barn.
7075-b892ba.jpeg
7075-06c039.jpeg

Viktigt tillbehör

Med sin eleganta, minimalistiska design passar denna väckarklocka perfekt in i alla inredningar, oavsett om det är i ett sovrum eller på ett skrivbord. Den ursprungliga droppformen ger en touch av modernitet och poesi. Den släta, soft-touch-beläggningen ger en behaglig känsla när du hanterar den. Med sitt mjuka LED-ljus på ovansidan som lyser upp nätterna är den ett perfekt val för barn med sömnproblem eller som behöver lite extra ljus i sovrummet. Denna väckarklocka är ett viktigt multifunktionellt tillbehör för alla små barn.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.