2891-c048b9.jpeg
Dubbel väckarklocka med motiv av Snödrottningen
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Dubbel väckarklocka med motiv av Snödrottningen

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är du trött på att ditt barn inte vaknar i tid varje morgon? Ge dem en hjälpande hand med denna söta väckarklocka med dubbel klocka. Din lilla prinsessa kommer inte att kunna motstå det magnifika Snödrottning-motivet. Hon kommer med glädje att ställa den på sitt nattduksbord för att dekorera sitt sovrum.

Väckarklockan med dubbel klocka är den perfekta presenten till alla som älskar Snödrottningen. Den har ett motiv av Snödrottningen och en klocka i silver.

Ett kraftfullt larm

Dag som natt visar denna lysande väckarklocka vad klockan är. Varje morgon vid den tid du ställer in ljuder ett kraftfullt alarm för att väcka din dotter. Hon kommer alltid i tid till skolan med denna Snow Queen-väckarklocka. Vår Snow Queen-väckarklocka med dubbla klockor är perfekt för små prinsessor! Med sina två klockor och söta design är den perfekt för barn som älskar Snödrottningen. Väckarklockan är lätt att använda och läsa av tack vare de färgade visarna och tydliga siffrorna. Den har också en praktisk snoozeknapp för de morgnar då du behöver mer tid för att göra dig i ordning.
2891-db442e.jpeg
2891-1fbf08.jpeg

En förtjusande design

Snödrottningens mönstrade väckarklocka med dubbla klockor är en helt bedårande sovrumstillbehör för barn som älskar den populära animerade filmen. Klockan har en vacker design med en färgglad bild av Snödrottningen på urtavlans bakgrund. De klara färgerna och de omsorgsfulla detaljerna ger rummet en magisk touch och kommer att glädja alla fans av Snödrottningen. Den praktiska funktionen gör att den garanterat kommer att bli en favorit bland unga Snödrottning-fans.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.