1442-e12f17.jpeg
Djurformad digital väckarklocka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Djurformad digital väckarklocka för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vaknar ditt barn inte i tid varje morgon? Då kanske de behöver en hjälpande hand. Och vilket bättre sätt att ge din pojke eller flicka en knuff än med denna digitala väckarklocka i form av ett djur. Förutom den söta djurdesignen är denna väckarklocka för barn också enkel och praktisk att ställa in och använda.

Denna djurformade digitala väckarklocka är perfekt för barn. Den är lekfull och färgglad, vilket gör den enkel att använda och rolig att titta på. Barn kommer att älska att somna och titta på tiden för sitt favoritdjur och vakna upp med dem på morgonen.

En praktisk och effektiv väckarklocka

Ditt barn kommer inte att vakna sent med denna Snooze-väckarklocka. När det är dags att vakna ljuder alarmet oavbrutet i 3 minuter. Om ditt barn inte går upp efter det första larmet hörs ett andra larm 5 minuter senare. Denna djurformade digitala väckarklocka för barn är en söt och praktisk produkt. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och säker att använda. Den är enkel att ställa in och använda, vilket gör den idealisk för barn. Den unika djurdesignen gör den attraktiv för barn. Den är också lätt att rengöra. Denna djurformade digitala väckarklocka för barn är en utmärkt present.
1442-97da78.jpeg

Att gå upp på gott humör

Denna djurformade digitala väckarklocka för barn är ett roligt och praktiskt tillbehör som hjälper ditt lilla barn att gå upp med ett leende på morgonen. Väckarklockan är utformad för att se ut som ett bedårande djur, med ljusa färger och snygga detaljer som får barn att bli förälskade. Väckarklockans urtavla är lätt att läsa, med tydliga siffror och en snooze-funktion så att barnen kan få lite extra sömn om de behöver det. Dessutom är den enkel att använda, med intuitiva knappar som gör att barnen själva kan ställa in tid och larm.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.