Rosa prinsesstäcke för barn med bakgrund av en flickas sovrum
Rosa prinsesstäcke för barn
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Rosa prinsesstäcke för barn

795,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vårt rosa prinsesstäcke för barn är perfekt för små flickor som drömmer om att leva i en förtrollad sagovärld.

Detta täcke är tillverkat av högkvalitativa material för att ge optimal komfort för barn samtidigt som det ger en touch av magi till deras sovrum. Täcket är tillverkat av ett mjukt, slitstarkt tyg som kommer att hålla länge. Det är fyllt med en mjuk, lätt fyllning som ger behaglig värme för en lugn natts sömn.

Den pastellrosa färgen på täcket ger en touch av mjukhet och ömhet till ditt barns sovrum. Påslakansetets design är inspirerad av prinsessornas värld, med illustrationer i ljusa, livfulla färger som stimulerar barnens fantasi och får dem att drömma sig bort i en fantasivärld.

Magnifikt och elegant!

Detta rosa prinsesstäcke för barn är en vacker och elegant produkt som kommer att tilltala alla små flickor. Täcket är utformat för att ge optimal komfort samtidigt som det ger en touch av glamour till ditt barns sovrum. Täcket är tillverkat av högkvalitativa material och är mjukt, lätt och slitstarkt. Påslakansetets design är inspirerad av sagoprinsessor med en mjuk, delikat rosa nyans. Täcket är lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin.

En produkt som kommer att glädja små flickor

Det rosa prinsesstäcket för barn är en produkt som kommer att glädja små flickor som drömmer om att slinka ner i en mysig, bekväm säng. Detta täcke är tillverkat av högkvalitativa material, vilket garanterar utmärkt hållbarhet och motståndskraft mot slitage. Den pastellrosa färgen på detta täcke ger en mjuk, feminin touch till ditt barns sovrum. Det är dekorerat med prinsessor och blommor för att stimulera din lilla flickas fantasi och kasta henne in i en förtrollad värld.

I Morfeus armar

Ge ditt barn en god natts sömn med vårt urval av barntäcken. De är också perfekta för att bygga ett fort i ditt barns sovrum för några fantastiska äventyr!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.