Söt björntäcke för barn med en barnkammarbakgrund
Söt björntäcke för barn
568,0 kr738,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Söt björntäcke för barn

568,0 kr738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vårt söta björntäcke för barn är det perfekta valet för föräldrar som vill skapa ett mysigt och bekvämt sovrum för sitt lilla barn.

Detta bäddset innehåller ett påslakan och örngott, alla med en bedårande björndesign. Bäddsetet är tillverkat av högkvalitativa material och är mjukt att ta på och ger optimal komfort för en god natts sömn.

Påslakanet och örngottet har en praktisk dragkedja för enkel på- och avtagning av sängkläder. Björnmotivet är inte bara sött, utan också tidlöst, vilket innebär att detta bäddset kan användas i flera år utan att någonsin förlora sin charm.

Mjukhet och komfort!

Detta söta björntäcke för barn är det perfekta valet för föräldrar som vill lägga till en touch av mjukhet och komfort i sitt barns sovrum. Bäddsetet är tillverkat av högkvalitativa material och är mjukt att ta på och lätt att sköta. Påslakanet och örngottet är tillverkade av polyester som andas. Alla är fläckavvisande och kan maskintvättas utan att förlora sin mjukhet eller glans. Nallebjörnsdesignen är perfekt för barn i alla åldrar och ger en touch av finurlighet och komfort i deras personliga utrymme.

Ett perfekt val för barnrum

Vårt barntäcke är ett perfekt val för barnrum. Med sin bedårande design kommer detta set att ge en touch av mjukhet och komfort till ditt barns sovrum. Bäddsetet är tillverkat av högkvalitativa material och är mjukt att ta på och slitstarkt. Setet innehåller ett påslakan och ett örngott, alla prydda med ett sött björnmotiv som ditt barn garanterat kommer att älska.

I Morfeus armar

Ge ditt barn en god natts sömn med vårt urval av barntäcken. De är också perfekta för att bygga ett fort i ditt barns sovrum för några fantastiska äventyr!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.