Söt tigerquilt för barn med bakgrund av ett sovrum
Gulligt tigertäcke för barn
568,0 kr738,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Gulligt tigertäcke för barn

568,0 kr738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det söta tigertäcket för barn är perfekt för små äventyrare som älskar vilda djur.

Det mjuka och sköna täcket är tillverkat av högkvalitativa material för att ge en behaglig och skön sovupplevelse. Det söta tigermotivet är tryckt på täcket i ljusa, livfulla färger, vilket skapar en glad och lekfull atmosfär i ditt barns sovrum.

Täcket är tillverkat av ultramjuk polyester och är lätt och andningsbart, så att ditt barn håller sig svalt och bekvämt hela natten.

En sängprodukt i toppklass

Det söta tigertäcket för barn är en sängprodukt i toppklass som är utformad för att ge komfort och värme åt de små. Täcket är tillverkat av material av högsta kvalitet, vilket garanterar exceptionell mjukhet och hållbarhet. Det söta tigermotivet på detta täcke är ett riktigt blickfång för barn som älskar vilda djur. Tigerns ljusa, livfulla färger återges perfekt på täcket, vilket ger en rolig och lekfull design som barn garanterat kommer att älska. Täcket är lätt och andas, vilket gör det till det perfekta valet för varma sommarnätter eller väl uppvärmda sovrum.
89800-c49467.jpeg
89800-5e2491.jpeg

Tillverkad av högkvalitativa material

Vårt söta täcke med tigermönster för barn är en perfekt sängprodukt för små äventyrare som älskar att krypa upp i sin sköna, mysiga säng. Täcket är tillverkat av högkvalitativa material och har en mjuk struktur som är behaglig att ta på. Tigermotivet är tryckt på täcket i ljusa, livfulla färger, vilket ger en touch av nyckfullhet och skoj i ditt barns sovrum. Täcket är lätt och andas, så att ditt barn håller sig svalt och bekvämt hela natten. Det är också lätt att ta hand om, eftersom det kan tvättas i maskin och torktumlas utan att förlora sin form eller färg.

I Morfeus armar

Ge ditt barn en god natts sömn med vårt urval av barntäcken. De är också perfekta för att bygga ett fort i ditt barns sovrum för några fantastiska äventyr!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.