Bamsetäcke för barn med bakgrund av ett barnrum
Bamsetäcke för barn
568,0 kr738,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Bamsetäcke för barn

568,0 kr738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Teddybjörntäcket för barn är en mjuk, bekväm produkt som är perfekt för småbarn.

Täcket är tillverkat av högkvalitativa material för extra hållbarhet och slitstyrka. Det har en bedårande och lekfull design med små teddybjörnar tryckta över hela täcket. Täcket är lätt och andas, vilket gör det perfekt för användning året runt.

Det är också lätt att ta hand om och kan maskintvättas utan att förlora sin form eller färg. Med detta täcke kommer ditt barn att kunna sova bekvämt hela natten, omgivet av sina små teddybjörnsvänner.

Perfekt för ditt barn!

Detta teddybjörntäcke för barn är en mjuk, bekväm produkt som ger en touch av ömhet och värme till ditt barns sovrum. Täcket är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det starkt och hållbart. Det är också lätt och enkelt att hantera, vilket gör det enkelt för ditt barn att krypa upp under sitt favorittäcke. Nallebjörnsdesignen är perfekt för barn som älskar söta och gosiga djur. Nallarna är avbildade i mjuka pastellfärger som skapar en rogivande och avkopplande atmosfär i ditt barns sovrum. Motiven är tryckta med stor precision, vilket ger täcket ett rent och detaljerat utseende.
89810-ffdf0d.jpeg
89810-6008ec.jpeg

En mjuk och bekväm produkt

Teddy Bear-täcke för barn är en mjuk och bekväm produkt som ger en behaglig och skön sovupplevelse. Detta täcke är speciellt utformat för barn, med en rolig och lekfull design med bedårande små teddybjörnar. Täcket är tillverkat av högkvalitativa material och är mjukt att ta på och andas, så att ditt barn kan sova bekvämt hela natten. Kort sagt är teddybjörntäcket för barn ett perfekt val för föräldrar som vill ge sitt barn en bekväm och rolig sovupplevelse.

I Morfeus armar

Ge ditt barn en god natts sömn med vårt urval av barntäcken. De är också perfekta för att bygga ett fort i ditt barns sovrum för några fantastiska äventyr!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.