Sovrum med en säng i mitten, ett rosa mönstrat täcke och dekorativa element
Kanin- och stjärntäcke för barn
568,0 kr738,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Kanin- och stjärntäcke för barn

568,0 kr738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kanin- och stjärntäcket för barn är en bedårande och bekväm produkt som kommer att glädja de yngsta.

Täcket är tillverkat av högkvalitativa material som ger optimal mjukhet och värme för lugna och vilsamma nätter. Kanin- och stjärndesignen är särskilt söt och rolig, med leende kaniner och blinkande stjärnor på en ljusblå bakgrund.

Denna design är perfekt för barn som älskar djur och naturelement, samtidigt som den ger en touch av fantasi och magi till deras sovrum. Täcket är lätt och enkelt att hantera, så barn kan mysa bekvämt under det utan att känna sig kvävda eller förtryckta.

Tillverkad av högkvalitativa material!

Detta kanin- och stjärntäcke för barn är det perfekta valet för barnrum. Det är tillverkat av högkvalitativa material för att ge barnen optimal komfort när de sover. Det är tillverkat av mjuk polyester som andas, vilket ger god luftcirkulation och förhindrar överhettning. Designen på detta täcke är helt bedårande. Kanin- och stjärnmotiven är tryckta på en vit bakgrund, vilket ger ett fräscht och ljust intryck.
89823-c710f2.jpeg
89823-a56e94.jpeg

Ett perfekt val för de allra minsta

Kanin- och stjärntäcke för barn är ett perfekt val för små barn som älskar söta djur och lekfull design. Täcket är tillverkat av högkvalitativa material som gör det mjukt, bekvämt och slitstarkt. Det är också lätt och andas, så att barnen kan sova bekvämt hela natten. Kanin- och stjärnmönstret är supersött och roligt, med leende kaniner och blinkande stjärnor på en vit bakgrund. De ljusa, glada färgerna på detta täcke är perfekta för att ge ditt barns sovrum en touch av skoj.

I Morfeus armar

Ge ditt barn en god natts sömn med vårt urval av barntäcken. De är också perfekta för att bygga ett fort i ditt barns sovrum för några fantastiska äventyr!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.