Upplyst musikaliskt elektroniskt dansgolv för barn med vit bakgrund
Upplyst musikaliskt elektroniskt dansgolv för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Upplyst musikaliskt elektroniskt dansgolv för barn

965,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår belysta elektroniska dansmatta för barn är en innovativ och rolig produkt som gör att barnen kan utveckla sin kreativitet, koordination och rytmkänsla samtidigt som de har roligt.

Dansmattan är utrustad med färgade LED-lampor som blinkar i takt med musiken och skapar en festlig och stimulerande atmosfär för barnen. Den elektroniska dansmattan är enkel att använda och kan användas av barn i alla åldrar.

Barnen kan börja dansa på mattan genom att följa instruktionerna i det inbyggda dansspelet eller genom att improvisera sina egna rörelser. Den elektroniska dansmattan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla intensiv användning.

Den är enkel att använda, hållbar och lätt att förvara, vilket gör den till ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn en unik och underhållande dansupplevelse.

Perfekt för ditt barn!

Det upplysta elektroniska dansgolvet för barn är en innovativ produkt som introducerar barn till dans på ett roligt och lekfullt sätt. Dansgolvet är utrustat med känsliga sensorer som reagerar på fötternas beröring och skapar en mängd olika ljud och ljus beroende på vilka rörelser som görs. Dansgolvet är tillverkat av högkvalitativa material för att säkerställa att det är hållbart och motståndskraftigt mot stötar och repor. Det är dessutom portabelt och kan användas både inomhus och utomhus, vilket ger maximal flexibilitet och bekvämlighet för föräldrar och barn.

En utmärkt present till barn

Denna upplysta elektroniska dansmatta för barn är en innovativ produkt som gör att barnen kan ha roligt samtidigt som de dansar och utvecklar sin kreativitet. Dansmattan är utrustad med färgade LED-lampor som blinkar i takt med musiken, vilket gör dansupplevelsen ännu roligare och mer uppslukande. Det elektroniska dansgolvet är lätt att använda och passar barn i alla åldrar. Det är också lätt att rengöra och kan enkelt förvaras när det inte används. Det är en utmärkt present till barn som älskar musik och dans och som vill ha roligt samtidigt som de utvecklar sina fysiska och kreativa färdigheter

Rör dig i takt med musiken

Vår kollektion av dansmattor är det perfekta sättet att få dina barn att röra på sig! Dessa roliga, färgglada mattor är perfekta för att skapa ett dansgolv i vardagsrummet, lekrummet eller trädgården. De är också perfekta för inomhusaktiviteter under regniga dagar. Varje matta är tillverkad av ett slitstarkt material som är lätt att rengöra och som tål de mest energiska dansarna. Mattorna är dessutom lätta och portabla, så att du kan ta dem med dig vart du än går. Oavsett om dina barn precis har börjat dansa eller redan är erfarna proffs, kommer våra dansmattor garanterat att göra dem glada över rörelse och dans.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.