Söt tecknad hoppsparkmatta för barn med bakgrund för ett barns sovrum
Söt tecknad hoppborgsmatta för barn
568,0 kr1022,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Söt tecknad hoppborgsmatta för barn

568,0 kr1022,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår otroligt söta tecknade hoppsparkmatta för barn, ett roligt och lärorikt tillbehör som garanterat kommer att glädja de yngsta.

Denna färgglada och roliga matta föreställer en hoppborg, ett traditionellt spel som barn har älskat i generationer. Men det är inte allt: hoppborgens rutor är dekorerade med söta och roliga tecknade figurer för att stimulera små barns fantasi. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skön under fötterna.

Denna söta tecknade hoppborgsmatta för barn är också ett utmärkt pedagogiskt verktyg. Genom att spela hoppborg utvecklar barnen sin koordination, balans och motorik.

Ett roligt och pedagogiskt tillbehör

Denna söta tecknade hoppa hage-matta för barn är ett roligt och pedagogiskt tillbehör som kommer att glädja de yngsta. Med sina klara färger och roliga mönster kommer den att ge alla barns sovrum eller lekrum en touch av skoj. Mattan är utformad för att barn ska kunna leka hoppborg på ett säkert sätt tack vare den mjuka, halkfria ytan. De numrerade rutorna är tydligt markerade så att barnen kan lära sig att räkna och samtidigt ha roligt. Men det är inte allt! Mattan har också söta, färgglada tecknade serier som stimulerar barnens fantasi.
88878-ccf017.jpeg

Med klara färger och roliga mönster

Den söta tecknade hopscotch-mattan för barn är en rolig och pedagogisk produkt som kommer att glädja de yngsta. Med sina klara färger och roliga mönster kommer den att ge ditt barns sovrum eller lekrum en touch av skoj. Mattan är tillverkad av mjukt, slitstarkt material och ger optimal komfort för att spela hoppborg eller sitta och rita. Tack vare mattans generösa mått kan flera barn leka tillsammans utan att trampa på varandra. Mattans design är inspirerad av barnens tecknade favoritfilmer, med söta figurer och förtrollande bakgrunder.

Precis som på lekplatsen!

Vi presenterar mattkollektionen Marelle, en serie vackra mattor av hög kvalitet som passar perfekt i alla hem. Varje matta i kollektionen är invecklat designad, med ett djärvt och färgstarkt humlekottmönster som säkert kommer att göra ett uttalande i alla rum. Mattorna är tillverkade av de finaste materialen, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. Med en rad olika storlekar finns det en hopscotch-matta som passar alla utrymmen. Lägg till en touch av stil och komfort i ditt hem med hopscotch-mattkollektionen idag.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.