Ljusgrå barnmatta med bakgrund för en flickas sovrum
Ljusgrå hoppmatta för barn
170,0 kr1079,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ljusgrå hoppmatta för barn

170,0 kr1079,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår ljusgrå hoppmatta för barn är en rolig och lärorik accessoar som kommer att tilltala alla små äventyrare.

Mattan är utformad för att återskapa det berömda spelet hoppborg, som går ut på att hoppa från en ruta till en annan längs en definierad bana. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och slitstark. Den har en halkfri yta som ger utmärkt grepp på golvet, även på släta ytor. Mattan är också lätt att rengöra och kan användas både inomhus och utomhus.

De neutrala, lugnande färgerna på den ljusgrå hoppborgsmattan passar utmärkt i alla barns sovrum eller lekrum. Rutorna med numren 1 till 10 är tydligt markerade på mattan, så att barnen kan lära sig att räkna samtidigt som de har roligt.

Ett roligt och pedagogiskt tillbehör

Denna ljusgrå hoppsparkmatta för barn är ett roligt och pedagogiskt tillbehör som kommer att underhålla dina små barn samtidigt som de utvecklar sina motoriska färdigheter och sin koordination. Mattan är tillverkad av högkvalitativa, mjuka och slitstarka material för att säkerställa att den är bekväm att använda och håller länge. Designen på den ljusgrå hoppborgsmattan är enkel och elegant, med neutrala färger som lätt smälter in i alla inredningsstilar. Hoppborgens rutor är numrerade från 1 till 10, så att barnen kan lära sig att räkna när de spelar. Siffrorna åtföljs också av roliga teckningar för att stimulera fantasin hos de yngsta barnen.
Ljusgrå barnmatta med bakgrund för en flickas sovrum

Mjuk och stark!

Den ljusgrå hoppsparkmattan för barn är ett roligt och pedagogiskt tillbehör som låter barnen ha roligt samtidigt som de utvecklar sina motoriska färdigheter och sin koordination. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, slitstark och lätt att rengöra. Hoppkulledesignen är tydligt tryckt på mattan, med ljusa, attraktiva färger som stimulerar barnens fantasi. Siffror från 1 till 10 finns också tryckta på varje ruta, så att barnen kan lära sig att räkna medan de leker.

Precis som på lekplatsen!

Vi presenterar mattkollektionen Marelle, en serie vackra mattor av hög kvalitet som passar perfekt i alla hem. Varje matta i kollektionen är invecklat designad, med ett djärvt och färgstarkt humlekottmönster som säkert kommer att göra ett uttalande i alla rum. Mattorna är tillverkade av de finaste materialen, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. Med en rad olika storlekar finns det en hopscotch-matta som passar alla utrymmen. Lägg till en touch av stil och komfort i ditt hem med hopscotch-mattkollektionen idag.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.