Rund golvmatta pokemon fire
Pokémon eld rund matta för barn
397,0 kr1136,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pokémon eld rund matta för barn

397,0 kr1136,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter det perfekta tillskottet till ditt barns sovrum eller lekrum? Ta en titt på den runda Pokémon Fire-mattan för barn! Denna livfulla och roliga matta kommer säkert att ge ditt barn ett leende på läpparna. Den är också supermjuk och bekväm, vilket gör den till den perfekta platsen att sitta och leka på. Beställ din idag!

Barnen kommer att älska att leka med denna runda Pokémon brandmatta! Den är perfekt för lek och lärande, och den är supersöt med sin Pikachu-design. Mattan är tillverkad av mjukt, fluffigt tyg och är lätt att rengöra. Den är också lätt att bära med sig och förvara, vilket gör den perfekt på resan eller när du är på språng.

Fånga dem alla!

Letar du efter ett roligt och livfullt tillskott till ditt barns sovrum? Ta en titt på den runda eldmattan Pokémon! Denna lekfulla matta är perfekt för alla små som älskar Pokémon. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är superhållbar, så att den kan stå emot ditt barns aktiviteter. Dessutom är den lätt att rengöra och underhålla. De klara färgerna och de söta Pokémon-figurerna kommer garanterat att få ditt barn att le. Beställ din idag!
Rund golvmatta pokemon fire
Rund golvmatta pokemon fire

Designad för barn som gillar att leka

Pokémon Fire round barnmatta är en exceptionell produkt som kommer att tilltala alla fans av det berömda japanska videospel- och animationsfranchisen. Denna matta är speciellt utformad för barn som gillar att leka och koppla av i sitt sovrum eller lekrum. Mattan mäter ca 80 cm i diameter, vilket gör den till en idealisk storlek för små utrymmen. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och slitage. Mattans ovansida är täckt av mjukt plyschmaterial som ger optimal komfort för barnens bara fötter. Mattans design är helt enkelt otrolig. Den har en färgglad och livfull bild av Pikachu, den ikoniska figuren från Pokémon-serien, omgiven av eldflammor.

Pokémon-mattor för fans!

Letar du efter det perfekta sättet att få ditt Pokemon-fan att glänsa? Kolla in vår nya Pokemon-kollektion! Denna serie mattor är det perfekta tillskottet till alla fans hem. Välj mellan en mängd olika mönster och färger, inklusive Pikachu, Charmander, Bulbasaur och Squirtle. Varje matta finns i en rad olika storlekar för att passa alla utrymmen. Oavsett om du letar efter en liten accentbit eller en stor statementbit, har vi det du behöver.Låt din Pokemon-kärlek lysa igenom med vår nya kollektion av Pokemon-mattor!
Rund pokemon golvmatta

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.