Rund sovande pokemon golvmatta
Pokémon rund sovmatta för barn
397,0 kr1193,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pokémon rund sovmatta för barn

397,0 kr1193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är det perfekta tillskottet till alla Pokémon-fans sovrum: den runda Pokémon-mattan! Denna supermjuka och gosiga matta är perfekt för små barn att leka på, med gott om plats att springa runt och fånga alla sina favorit-Pokémon. Den runda Pokémon-mattan är tillverkad av 100 % polyester och är slitstark och lätt att rengöra, vilket gör den till ett utmärkt val för barnrum. Den kan också maskintvättas så att du kan hålla den i bästa skick. Med sina klara färger och bedårande Pokémon-design kommer den runda Pokémon-mattan säkert att bli en hit hos barn i alla åldrar.

Fånga dem alla!

Letar du efter en rolig och säker plats för dina barn att leka på? Upptäck den runda Pokémon-mattan för barn! Den färgglada mattan är tillverkad av mjuka, hållbara material som är säkra för barn att leka på. Den är också lätt att rengöra och fläckresistent. Dessutom är den dekorerad med en bedårande Pokémon! Dina barn kommer att älska att leka på denna matta, och du kommer att älska att veta att de är säkra och bekväma. Beställ din idag!
Rund pokemon golvmatta
Rund sovande pokemon golvmatta

Mjuk och smidig!

Den runda Sleeping Pokémon-mattan är den perfekta inredningsaccessoaren för barnrum. Den mjuka och fluffiga mattan är utformad för att ge ditt barn en bekväm plats att leka, vila eller läsa sina favoritböcker på. Mattans design är inspirerad av de berömda figurerna i Pokémon-serien, med en bedårande bild av en sovande Pikachu i mitten av mattan. De ljusa, glada färgerna på denna matta är perfekta för att lägga till en touch av skoj i alla rum. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig, vilket gör den perfekt för vardagsbruk.

Pokémon-mattor för fans!

Letar du efter det perfekta sättet att få ditt Pokemon-fan att glänsa? Kolla in vår nya Pokemon-kollektion! Denna serie mattor är det perfekta tillskottet till alla fans hem. Välj mellan en mängd olika mönster och färger, inklusive Pikachu, Charmander, Bulbasaur och Squirtle. Varje matta finns i en rad olika storlekar för att passa alla utrymmen. Oavsett om du letar efter en liten accentbit eller en stor statementbit, har vi det du behöver.Låt din Pokemon-kärlek lysa igenom med vår nya kollektion av Pokemon-mattor!
Rund pokemon golvmatta

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.