Vit och violett UV-myggavvisande lampa för barn i ett sovrum med en flicka
UV-mygglampa för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

UV-mygglampa för barn

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett effektivt och miljövänligt sätt att skydda dig mot myggor under sommaren? Då ska du välja vår UV-mygglampa för barn! Gasfri, luktfri, kemikaliefri och därför säker för barn är den den perfekta lösningen för att förhindra att ditt lilla barn blir uppslukat på natten.

UV-mygglampan för barn är en bärbar elektrisk enhet som dödar myggor och andra flygande insekter. Den består av en ultraviolett lampa av typ A (UV-A) och en aluminiumreflektor.

När lampan är påslagen avger den osynlig ultraviolett strålning som dödar myggor och andra flygande insekter på bara några sekunder. UV-mygglampan för barn är mycket effektiv och dödar upp till 99 % av alla myggor och andra flygande insekter. Den är enkel att använda och kräver ingen justering. Du kan använda den inomhus eller utomhus, och den är perfekt för barn och spädbarn.

Den bästa lösningen mot myggor!

Vår UV-mygglampa är helt ofarlig och skyddar effektivt en yta på 40 m2. Den är tyst, luktfri och fri från giftiga produkter och är idealisk för ditt barns sovrum, men även för resten av huset. Tillverkad av högkvalitativa, miljövänliga material, den är slitstark och nätdriven. UV-mygglampa för barn. UV-mygglampan är en bärbar elektrisk apparat som dödar myggor och andra flygande insekter genom att locka till sig dem med ultraviolett ljus. Enheten är säker att använda eftersom den inte producerar några giftiga gaser eller skadliga vågor.
Vit och violett UV-myggavvisande lampa för barn i ett sovrum med en flicka
0-bf5bbf.jpeg

Fungerar tack vare avancerad teknik

UV-mygglampan för barn är en innovativ och praktisk produkt som hjälper till att skydda de små från myggbett. Lampan drivs av avancerad teknik som använder ultraviolett ljus för att locka till sig flygande insekter som myggor, flugor och malar. Lampans design är speciellt framtagen för barn, med klara färger och roliga mönster som uppmuntrar dem att använda den. Den är också mycket enkel att använda, det är bara att ansluta den till ett eluttag så börjar den fungera direkt. UV-mygglampan för barn har ett effektivt fångstsystem som fångar flygande insekter i en uppsamlingsbricka under lampan. Uppsamlingsbrickan är lätt att ta bort och kan tömmas och rengöras helt säkert.

Innovativ och säker för ditt barn

Tack vare det ultravioletta LED-ljuset lockas myggorna instinktivt till lampan och sugs in i 360° av den tysta fläkten. Allt du behöver göra är att tömma förvaringsfacket, som neutraliserar insekterna och förhindrar att de dyker upp igen. Äntligen en ekologisk och ekonomisk lösning som ger ditt barn en lugn natts sömn! Levereras med USB-kabel.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.