Färgglad, halkfri kortmatta som är lätt att vika
Halkfri kortmatta som är lätt att vika ihop
681,0 kr806,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Halkfri kortmatta som är lätt att vika ihop

681,0 kr806,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett enkelt sätt att förhindra att dina kort glider iväg under intensiva kortspel? Då behöver du inte leta längre än till denna halkfria kortmatta som är lätt att vika ihop! Mattan är perfekt för alla kortlekar och kan enkelt vikas ihop för förvaring. Det halkfria materialet ser till att dina kort hålls på plats, oavsett hur hårt du spelar. Låt inte en hal yta förstöra ditt nästa kortspel – köp en halkfri kortmatta idag!

Spelmattan är tillverkad av mjukt, bekvämt och slitstarkt mikrofibertyg. Den är lätt att rengöra och underhålla. Mattan är också lätt att vika ihop och förvara. Mattans yta är slät och halkfri, vilket gör spelet roligare och mer intressant. Mattans kanter är sydda för att förhindra att tyget går sönder. Mattan är också lätt att transportera tack vare det praktiska bärhandtaget.

Precis som proffsen!

Letar du efter ett enkelt sätt att hålla ordning och reda på dina kortlekar? Kolla in vår halkfria kortmatta! Mattan är lätt att vika ihop så att du kan ta den med dig när du är på språng. Dessutom är den halkfri, så du behöver inte oroa dig för att dina kort ska glida omkring överallt. Mattan är tillverkad av högkvalitativt non-woven-tyg som är mjukt att ta på, miljövänligt och lätt att rengöra. Mattans yta är slät och fin, med utmärkt slitstyrka och lång livslängd. Mattan är lätt att vika ihop och transportera, vilket gör den praktisk på resan. Den är också idealisk för pokerturneringar, fester och utekvällar med vänner.

Designad med högkvalitativa material!

Den halkfria kortmattan som är lätt att vika är ett viktigt tillbehör för alla kortspelsfantaster. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och ger en slät och bekväm yta för dina favoritkortspel. Tack vare den halkfria strukturen ligger den kvar på bordet medan du spelar, så att du slipper onödiga störningar och distraktioner. Kortmattan är också mycket lätt att vika ihop och förvara, vilket gör den idealisk för spelare som behöver en tillfällig spelplats eller som gillar att spela på resande fot. Den kan enkelt vikas ihop till hälften eller en fjärdedel och kan förvaras i en liten låda eller väska utan att ta upp för mycket utrymme.

En samling mattor för kortspel

Vi presenterar det senaste tillskottet till ditt barns spelarsenal: kortmattan! Denna matta är det perfekta sättet att hålla korten snygga och organiserade medan de spelar, och det är också ett bra sätt att skydda ditt bord eller ytor från spill och repor. Mattan är tillverkad av ett slitstarkt men ändå mjukt material som är lätt att rengöra och har en livfull, färgglad design som stimulerar ditt barns sinnen och ger leken en extra dos skoj. Lekmattan är ett viktigt tillbehör för alla unga spelare.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.