grön matta med bilkretsdesign
Grön lekmatta med bilkrets för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Grön lekmatta med bilkrets för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en attraktiv och pedagogisk leksak till ditt lilla barn? Då kommer denna gröna lekmatta med bilbana för barn att vara helt perfekt! Denna unika lekmatta har en färgglad bilbana som de små kan utforska. Dessutom är mattan tillverkad av slitstarka, miljövänliga material, så den kommer garanterat att stå emot slitage. Den gröna lekmattan med bilbana för barn är dessutom ett utmärkt sätt att uppmuntra till aktiv och fantasifull lek.

Denna gröna lekmatta med bilbana är perfekt för barn. Den är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg, vilket gör den tålig. Mattan är lätt att rengöra och underhålla. Barnen kan leka med bilarna på kretskortet på mattan. Mattan har också en kardborrekant som gör den lätt att förvara och transportera.

Oändligt roligt!

Ditt barn kommer att ha roligt i timmar med denna gröna lekmatta med bilkrets! Mattan är tillverkad av ett mjukt, slitstarkt material som är säkert för ditt barn att leka på. Banans design är perfekt för barn som älskar bilar och lastbilar! De kan tävla med sina vänner runt banan och se vem som kommer först till mållinjen! Mattan är också perfekt för fantasifull lek.
grön matta med bilkretsdesign
grön matta med bilkretsdesign

En rolig och pedagogisk produkt

Vår gröna lekmatta med bilkrets för barn är en rolig och lärorik produkt som kommer att ge dina små barn timmar av underhållning. Denna matta är utformad för att stimulera ditt barns fantasi och kreativitet samtidigt som den utvecklar deras kognitiva och motoriska färdigheter. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och slitstark. Mattan är också lätt att rengöra, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar. Mattans design är särskilt tilltalande för barn, med en bilkrets tryckt på en grön bakgrund.

En två-i-ett kretsmatta för bilen

Vår kollektion av bilkretsmattor är det perfekta tillskottet till alla lekrum eller lekplatser! Dessa mattor har en mängd olika banor som kommer att hålla barnen underhållna i timmar. De är också slitstarka och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för familjer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.