rektangulär beige matta med dragen krets för barn
Halkfri beige matta med krets för barn
249,0 kr806,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Halkfri beige matta med krets för barn

249,0 kr806,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett sätt att hålla dina barn underhållna och aktiva? Då behöver du inte leta längre än till Beige halkfri matta med krets för barn! Denna matta är inte bara halkfri och säker för små barn att leka på, den är också tryckt med en rolig krets som kommer att hålla dem sysselsatta i timmar.

Den beige halkfria mattan med krets för barn är ett viktigt tillbehör för barnrum. Den är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg med en halkfri yta som gör den helt säker för barn. Mattan har ett tryckt kretskort i svart, perfekt för att leka med bilar och tåg.

Bilarna kommer att gå VROUUUM!

Letar du efter ett säkert och roligt sätt för dina barn att leka? Då är vår beige halkskyddsmatta med krets för barn helt rätt val! Denna matta är tillverkad av ett slitstarkt, halkfritt material som håller dina småttingar säkra när de leker. Dessutom kommer kretsdesignen att hålla ditt barn underhållet under lång tid! Denna halkfria matta är perfekt för barn som gillar att leka på golvet. Den är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg med ett tryckt kretskort i mitten. Kanterna är rundade och sydda, vilket gör den mycket säker för små barn. Mattan är lätt att rengöra och underhålla och kan maskintvättas i 30 grader.
rektangulär beige matta med dragen krets för barn

En praktisk och innovativ produkt

Vår beige halkskyddsmatta med krets för barn är en innovativ och praktisk produkt som erbjuder en unik lekupplevelse för barn. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och slitstark. Mattans design är utformad för att stimulera barnens fantasi samtidigt som den ger en säker och bekväm miljö för dem att leka i. Den tryckta kretsen på mattan är färgglad och attraktiv, med lekfulla former och mönster som uppmuntrar barn att utforska och lära sig samtidigt som de har roligt. Mattan har också en halkfri yta som håller barnen säkra när de leker. Med sin färgglada design och halkfria yta är denna matta ett utmärkt val för föräldrar som är måna om sina barns säkerhet.

En två-i-ett kretsmatta för bilen

Vår kollektion av bilkretsmattor är det perfekta tillskottet till alla lekrum eller lekplatser! Dessa mattor har en mängd olika banor som kommer att hålla barnen underhållna i timmar. De är också slitstarka och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för familjer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.