Silkeslen svart kortspelsmatta
Stor professionell kortmatta
170,0 kr238,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Stor professionell kortmatta

170,0 kr238,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Mattan är tillverkad av högkvalitativa, hållbara material och har en halkfri undersida som håller den på plats även under de mest intensiva spelsessionerna. Dessutom ger den rymliga ytan gott om plats för alla dina kort och tillbehör, vilket gör den perfekt för både casual gaming och tävlingsspel. Oavsett om du vill uppgradera din spelinstallation hemma eller se till att du alltid är redo för turneringar, är den här mattan ett måste för alla seriösa spelare. Så vänta inte längre, beställ din professionella kortmatta idag!

Ger ett mycket professionellt intryck!

Vi presenterar den stora professionella kortmattan – den perfekta lösningen för dina kortspel! Denna matta är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att ge en jämn och bekväm yta för dina kortspel. Den är tillräckligt stor för att rymma flera spelare och har en halkfri baksida som håller den på plats. Denna stora kortmatta är idealisk för turneringar och professionella evenemang. Den är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg med halkfri yta, vilket gör den perfekt för intensiv användning. Mattan är också lätt att rengöra och underhålla.

Ett måste för alla passionerade kortspelare!

Den stora professionella kortmattan är ett oumbärligt tillbehör för alla små kortspelsentusiaster. Med sina generösa mått ger mattan en rymlig och bekväm spelyta för alla typer av kortspel, oavsett om det gäller poker, bridge, belote eller tarot. Denna spelmatta är tillverkad av högkvalitativa material och är tuff och hållbar, vilket ger utmärkt grepp så att korten inte glider under spelet. Den mjuka, släta ytan gör det också enkelt att hantera korten, samtidigt som de skyddas från repor och skador.

En samling mattor för kortspel

Vi presenterar det senaste tillskottet till ditt barns spelarsenal: kortmattan! Denna matta är det perfekta sättet att hålla korten snygga och organiserade medan de spelar, och det är också ett bra sätt att skydda ditt bord eller ytor från spill och repor. Mattan är tillverkad av ett slitstarkt men ändå mjukt material som är lätt att rengöra och har en livfull, färgglad design som stimulerar ditt barns sinnen och ger leken en extra dos skoj. Lekmattan är ett viktigt tillbehör för alla unga spelare.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.