55676-f22398.jpeg
Lyxig pokerbordsduk i non-woven-tyg
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Lyxig pokerbordsduk i non-woven-tyg

784,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett sätt att lägga till en touch av lyx till din nästa pokerkväll? Då behöver du inte leta längre än till den lyxiga non-woven pokerbordsduken! Denna eleganta bordsduk är tillverkad av non-woven-tyg av hög kvalitet och har ett vackert tryck som garanterat kommer att imponera på dina gäster. Duken är lätt att ta hand om och kan användas om och om igen. Det bästa av allt är att den skyddar ditt kortbord från spill och fläckar. Så bjud in dina vänner till en pokerkväll med stil!

Låt spelen börja!

Lägg till en touch av lyx till din nästa pokerkväll med denna utsökta non-woven pokerbordsduk. Den är tillverkad av förstklassiga material och kommer garanterat att ge en sofistikerad touch till alla miljöer. Det lyxiga tyget är fläckresistent och lätt att rengöra, vilket gör det till det perfekta alternativet för alla kräsna värdar. Oavsett om du är värd för en avslappnad spelkväll eller ett mer formellt evenemang, kommer denna bordsduk att göra ditt evenemang till ett minne för livet.
55676-f22398.jpeg

Tillverkad av högkvalitativa material

Luxury Nonwoven Poker Tablecloth är ett viktigt tillbehör för alla pokerspelare som vill lägga till en touch av elegans och sofistikering till sitt spel. Bordsduken är tillverkad av högkvalitativa material som ger en mjuk och slät yta för en optimal spelupplevelse. Det non-woven-tyg som används för att tillverka denna bordsduk är slitstarkt och rivtåligt, vilket garanterar en lång livslängd. Dessutom är det lätt att rengöra och underhålla, så att bordsduken håller sig i perfekt skick även efter många användningar. Luxury Nonwoven Poker Tablecloth har också en vacker finish med sydda kanter, vilket ger en sofistikerad touch till ditt pokerbord. Med sin exceptionella byggkvalitet, hållbarhet och elegans kommer den garanterat att bli en stapelvara på dina pokerkvällar.

En samling mattor för kortspel

Vi presenterar det senaste tillskottet till ditt barns spelarsenal: kortmattan! Denna matta är det perfekta sättet att hålla korten snygga och organiserade medan de spelar, och det är också ett bra sätt att skydda ditt bord eller ytor från spill och repor. Mattan är tillverkad av ett slitstarkt men ändå mjukt material som är lätt att rengöra och har en livfull, färgglad design som stimulerar ditt barns sinnen och ger leken en extra dos skoj. Lekmattan är ett viktigt tillbehör för alla unga spelare.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.