Tjock bordsduk för poker
Deluxe bordsduk för Texas Holdem-poker
1352,0 kr1625,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Deluxe bordsduk för Texas Holdem-poker

1352,0 kr1625,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en lyxig pokerbordsduk som kommer att göra dina Texas Holdem-spel mer spännande? Då behöver du inte leta längre än till Texas Holdem lyxig pokerbordsduk! Denna fantastiska bordsduk är tillverkad av högkvalitativa material och har en elegant design som är perfekt för alla pokerspel. Med sin lättrengjorda yta kommer den här bordsduken att hålla ditt pokerbord snyggt i många år framöver.

Denna pokerbordsduk är tillverkad av 100% polyestertyg, vilket gör den lätt att rengöra. Dessutom är den tillräckligt stor för att täcka ett standardpokerbord. Ytan är slät och kanterna är fint fållade, vilket ger den en lyxig look. Den finns i en mängd olika färger så att du kan välja den som passar din inredning bäst.

För ett spelbord värdigt de största!

Om du letar efter en lyxig pokerbordsduk som kommer att göra din nästa pokerkväll till en succé, behöver du inte leta längre än Texas Holdem Luxury Poker Tablecloth! Denna eleganta bordsduk är tillverkad av högkvalitativa material och har en elegant svartvit design som säkert kommer att imponera på dina gäster. Med den här bordsduken kan du vara säker på att din pokerkväll blir officiell. Denna pokerbordsduk är perfekt för alla som gillar spel och kort! Den är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg och har en elegant, modern design. Dukens färg är grön, med kort och tärningar tryckta på den.
55636-b94c3a.jpeg
0-fa897e.jpeg

En bordsduk av högsta kvalitet!

Deluxe Texas Holdem Poker Tablecloth är ett oumbärligt tillbehör för alla ivriga pokerspelare. Denna högkvalitativa bordsduk är utformad för att täcka ett standardpokerbord och ger en mjuk, jämn spelyta som gör att korten glider lätt. Den är tillverkad av material av hög kvalitet, vilket gör den slitstark och hållbar. Denna lyxiga pokerbordsduk är speciellt utformad för Texas Holdem, världens mest populära pokerspel.

En samling mattor för kortspel

Vi presenterar det senaste tillskottet till ditt barns spelarsenal: kortmattan! Denna matta är det perfekta sättet att hålla korten snygga och organiserade medan de spelar, och det är också ett bra sätt att skydda ditt bord eller ytor från spill och repor. Mattan är tillverkad av ett slitstarkt men ändå mjukt material som är lätt att rengöra och har en livfull, färgglad design som stimulerar ditt barns sinnen och ger leken en extra dos skoj. Lekmattan är ett viktigt tillbehör för alla unga spelare.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.