Rektangulär matta med naruto blixt
Naruto-blå golvmattor med blixtar
397,0 kr1363,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Naruto-blå golvmattor med blixtar

397,0 kr1363,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar den blå Naruto golvmattan med blixtar! Denna matta är perfekt för alla fans av den populära anime-serien. Den har en livfull blå färg med blixtdetaljer som kommer att få alla rum att sticka ut. Dessutom är den tillverkad av slitstarka material som tål tung fottrafik. Om du letar efter ett sätt att visa din stolthet eller bara vill ha en färgstark och iögonfallande golvmatta är Naruto Blue Floor Mat with Lightning Bolts det perfekta valet!

Golvmattan Naruto Blue Lightning är tillverkad av ett mjukt, plyschigt polyestertyg. Den är perfekt för barnrum och lekrum. Golvmattan har en bild av hjälten Naruto Uzumaki och massor av blixtar. Den är lätt att rengöra och underhålla.

En hel mängd äventyr!

Vi presenterar den blå Naruto golvmattan med blixtar! Denna matta är perfekt för alla fans av animeserien Naruto. Den har en ljusblå färg med blixtmönster, precis som i serien. Den kommer garanterat att göra intryck i alla rum. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativa material så att den kommer att hålla i åratal. Naruto blå golvmatta med blixtar är en officiellt licensierad produkt. Den är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg och mäter upp till 120 x 160 cm. Designen är inspirerad av den berömda japanska mangan och animen Naruto och föreställer huvudhjälten Naruto Uzumaki och hans symbol, ninjutsu. De klara färgerna och dynamiska blixtarna gör denna golvmatta mycket attraktiv och perfekt för Naruto-fans.
Rektangulär matta med naruto blixt
Rektangulär matta med naruto blixt

Det perfekta dekorativa tillbehöret

Denna blå Naruto-golvmatta med blixtar är det perfekta dekorativa tillbehöret för fans av Naruto anime-serien. Golvmattan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket hållbar och motståndskraftig mot repor och fläckar. Golvmattans design är inspirerad av Narutos värld, med gula blixtar på en djupblå bakgrund. Blixtarna är slumpmässigt placerade över hela mattan, vilket skapar en dynamisk och slående visuell effekt. Naruto-logotypen finns också på mattan, vilket ger accessoaren en extra touch av äkthet. Denna golvmatta är perfekt för att dekorera sovrummet, vardagsrummet eller något annat utrymme.

En oumbärlig Naruto-matta

Välkommen till vår kollektion av naruto-mattor! Denna fantastiska kollektion innehåller ett brett utbud av vackra mattor, alla inspirerade av den populära naruto anime-serien. Oavsett om du letar efter en matta för att lägga till en touch av nyckfullhet i din inredning, eller om du letar efter en elegant och praktisk lösning på dina golvbehov, har denna kollektion något för alla. Varje matta i denna kollektion är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. De ljusa färgerna och unika designerna kommer garanterat att ge varje utrymme en touch av personlighet. Med så många alternativ att välja mellan kommer du säkert att hitta den perfekta mattan för dina behov.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.