färgglad billekmatta för barn
Bärbar billeksmatta för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Bärbar billeksmatta för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den bärbara bilspelsmattan är perfekt för att hålla barnen underhållna var du än är. Mattan är tillverkad av slitstarkt material som är lätt att rengöra och erbjuder en ny idé för att hålla dina små barn sysselsatta. De kommer att kunna köra sina bilar längs de olika vägarna och ha det riktigt roligt. Den bärbara billekmattan kommer inte bara att underhålla dina barn, den kommer också att hjälpa dem att utveckla sina motoriska färdigheter och koordinationen mellan hand och öga. Nästa gång du planerar en bilresa, glöm inte att ta med dig den bärbara bilspelsmattan – dina barn kommer att älska den!

På väg till matchen!

Letar du efter en rolig, bärbar aktivitet för dina småttingar? Kolla in vår bärbara billeksaksmatta! Denna matta är perfekt för barn som älskar bilar och vill ta med sig sina leksaker när de reser. Mattan har en färgglad design med stadsbilder, motorvägar och vägar. Den är också slitstark och lätt att rengöra, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för både inomhus- och utomhusbruk. Dessutom är den lätt att fälla ihop så att du kan ta den med dig vart du än går. Dina barn kommer att ha många roliga timmar när de kör sina bilar på den här mattan.

Utformad för en rolig spelupplevelse

Den bärbara lekmattan för barn i bilen är ett viktigt tillbehör för föräldrar som vill hålla sina barn underhållna under långa bilresor. Lekmattan är utformad för att ge barnen en rolig och stimulerande lekupplevelse samtidigt som de kan sitta kvar bekvämt i bilsätet. Den bärbara lekmattan för barn i bilen är tillverkad av högkvalitativa, slitstarka och hållbara material, vilket gör den idealisk för regelbunden användning. Den är också lätt att rengöra, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar. Den bärbara bilspelsmattan för barn är utrustad med en mängd intressanta lekfunktioner, inklusive vägar, broar, tunnlar och trafikskyltar.

En två-i-ett kretsmatta för bilen

Vår kollektion av bilkretsmattor är det perfekta tillskottet till alla lekrum eller lekplatser! Dessa mattor har en mängd olika banor som kommer att hålla barnen underhållna i timmar. De är också slitstarka och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för familjer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.