svartvit bilmatta för ett barnrum
Svartvit billeksaksmatta för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Svartvit billeksaksmatta för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en bra lekmatta för bilar till dina småttingar? Då behöver du inte leta längre än till den svartvita billekmattan! Denna matta är perfekt för barn som älskar bilar och vill rulla runt dem. Den är också perfekt för inlärning, eftersom den hjälper barnen att utveckla sin rumsuppfattning och finmotorik. Dessutom är det bara roligt! Mattan är tillverkad av slitstarka material och är lätt att vika ihop och rengöra. Den är också tillräckligt stor för flera bilar. Så starta motorerna och låt de goda tiderna rulla!

Låt fantasin flöda!

Denna svartvita lekmatta för bilar är det perfekta sättet att underhålla dina barn i timmar. Den är tillverkad av slitstarka material som håller länge och kan användas om och om igen. Dessutom är den lätt att rengöra och förvara när den inte används. Dina småttingar kommer att älska att köra sina bilar på den här färgglada mattan. Och det bästa av allt är att den hjälper dem att utveckla sin motorik och koordination.

Designad med material av högsta kvalitet!

Denna svartvita barnbilsmatta är ett roligt och praktiskt tillbehör som kommer att hålla ditt barn underhållet samtidigt som det utvecklar sin fantasi och kreativitet. Lekmattan är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och hållbar, vilket garanterar långvarig användning utan risk för slitage. Den svartvita designen på lekmattan är både enkel och elegant, och ger en elegant och modern look som passar utmärkt i alla hemmets rum. Kort sagt, den svartvita barnbilsmattan är ett praktiskt tillbehör.

En två-i-ett kretsmatta för bilen

Vår kollektion av bilkretsmattor är det perfekta tillskottet till alla lekrum eller lekplatser! Dessa mattor har en mängd olika banor som kommer att hålla barnen underhållna i timmar. De är också slitstarka och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för familjer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.