Bilmattor för barn
Lekmatta med bilbana för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Lekmatta med bilbana för barn

193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett roligt, interaktivt sätt att underhålla dina småttingar? Då behöver du inte leta längre än efter bilbanans lekmatta för barn! Denna attraktiva lekmatta har en ljus, färgglad bilbana som garanterat kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. Den är inte bara visuellt stimulerande, den uppmuntrar också till aktiv lek när ditt barn jagar bilarna runt banan.

Barn kommer att älska att leka med denna lekmatta med bilbana! Mattan är färgglad och rolig, med en krets av bilar som sträcker sig över hela ytan. Barnen kan rulla bilarna runt banan och ha roligt i timmar. Mattan är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg, perfekt för barn. Den är lätt att rengöra och underhålla och kommer att bli ett fint tillskott i ditt barns sovrum.

Nu gör vi oss redo för nya äventyr!

Är ditt barn trött på vanliga gamla golvmattor? Liva upp deras lekstunder med denna fantastiska lekmatta med bilkrets! Det är det perfekta sättet att hålla dem underhållna i timmar. Den är idealisk för att uppmuntra fantasifull lek och hjälpa till att utveckla ditt barns motoriska färdigheter. Dessutom är den hållbar och lätt att rengöra, så du kan vara säker på att den kommer att hålla länge. Barn kommer att älska att leka med denna lekmatta med bilkrets! Mattan är färgglad och rolig, och bilarna är supercoola. Barnen kan rulla bilarna runt banan och ha roligt i timmar. Lekmattan är perfekt för barn från 3 år och uppåt.

Slitstark och tålig!

Lekmatta med bilkrets för barn är en rolig och lärorik produkt som erbjuder en fördjupad lekupplevelse för barn. Lekmattan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och slitstark. Överdelen av mattan är mjuk och bekväm så att barnen kan leka bekvämt på golvet. Undersidan av mattan är halkfri, vilket förhindrar att mattan glider på golvet under leken. Lekmattan är dekorerad med en färgglad och detaljerad bilbana med vägar, rondeller, broar och tunnlar.

En två-i-ett kretsmatta för bilen

Vår kollektion av bilkretsmattor är det perfekta tillskottet till alla lekrum eller lekplatser! Dessa mattor har en mängd olika banor som kommer att hålla barnen underhållna i timmar. De är också slitstarka och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för familjer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.