rektangulär färgad matta med bilbana
Lekmatta för barn med kretsar och halkfri yta
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Lekmatta för barn med kretsar och halkfri yta

1091,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna matta är perfekt för barn i alla åldrar och kan ge timmar av roligt och lärande. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är stark och hållbar. Den är lätt att fälla ihop för förvaring och transport. De klara färgerna och mönstren kommer garanterat att fånga ditt barns uppmärksamhet. Det bästa är att mattan levereras med bilbanor som ditt barn kan följa med sina leksaksbilar. Det är ett utmärkt sätt att uppmuntra inlärning och kritiskt tänkande.

De små bilarna kommer att vråla!

Denna innovativa lekmatta är utformad för att hålla barnen engagerade och underhållna i timmar. Den vikbara lekmattan med bilkretsar är tillverkad av hållbara material av hög kvalitet och klarar de mest entusiastiska leksessioner. Själva mattan är mjuk och bekväm, vilket gör den perfekt för barn att krypa, rulla och leka på. Och när det är dags att städa upp kan mattan enkelt fällas ihop för smidig förvaring.

Mjuk och bekväm!

Denna halkfria lekmatta med kretsar för barn är ett lekfullt och praktiskt tillbehör som ger barnen en unik och rolig lekupplevelse. Mattan är utformad med mönster av bilspår, vägar och gator som gör att barnen kan skapa sin egen lekvärld med sina favoritminiatyrbilar. Lekmattan är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och hållbar, vilket ger en mjuk och bekväm yta för barnen. Den har också en halkfri bas för att hålla barnen säkra när de leker. Denna funktion förhindrar att mattan glider på släta ytor som kakel eller parkett, vilket förebygger olyckor och skador.

En två-i-ett kretsmatta för bilen

Vår kollektion av bilkretsmattor är det perfekta tillskottet till alla lekrum eller lekplatser! Dessa mattor har en mängd olika banor som kommer att hålla barnen underhållna i timmar. De är också slitstarka och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för familjer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.