Svart rektangulär golvmatta med 2 narutofigurer
Svart golvmatta med 2 Naruto-figurer
397,0 kr1363,0 kr Select options
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Svart golvmatta med 2 Naruto-figurer

397,0 kr1363,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är det perfekta tillskottet till alla Naruto-fans hem – den svarta golvmattan med 2 Naruto-figurer! Mattan är tillverkad av slitstark svart polyester och pryds av två av dina favoritkaraktärer från anime-serien. Det är det perfekta sättet att visa din kärlek till anime-serien, samtidigt som du håller dina golv rena och skyddade. Dessutom är den en utmärkt present till alla Naruto-fans i ditt liv. Beställ din idag!

Den svarta golvmattan med 2 Naruto-figurer är ett oumbärligt tillbehör för alla fans av anime och manga. Golvmattan är tillverkad av tjockt, slitstarkt tyg med halkfri yta. Den är idealisk för att skydda ditt golv från fläckar och repor, och är lätt att rengöra.

Golvmattan föreställer 2 karaktärer från Naruto anime och manga, Sasuke och Sakura. Figurerna är i relief och i 3D, vilket ger dem ett mycket realistiskt utseende. Denna golvmatta är en utmärkt present till alla Naruto-fans.

En hel mängd äventyr!

Vi presenterar den svarta golvmattan med 2 Naruto-figurer! Denna matta är perfekt för alla fans av den populära anime-serien Naruto. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är Svart golvmatta med 2 Naruto-figurer. Perfekt för alla fans av serien! Mattans baksida är tillverkad av högkvalitativa material och är halkfri. Dessutom är den maskintvättbar för enkel skötsel.
Svart rektangulär golvmatta med 2 narutofigurer
Svart rektangulär golvmatta med 2 narutofigurer

Ett måste för alla fans

Den svarta golvmattan med 2 Naruto-figurer är ett måste för alla fans av den berömda japanska anime-serien. Golvmattan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den slitstark och motståndskraftig mot vardagligt slitage. Golvmattans design är helt enkelt fantastisk, med två av Narutos mest ikoniska karaktärer tryckta i hög upplösning på den svarta ytan. De klara färgerna och de noggranna detaljerna i karaktärerna ger den här unika golvmattan en känsla av äkthet.

En oumbärlig Naruto-matta

Välkommen till vår kollektion av naruto-mattor! Denna fantastiska kollektion innehåller ett brett utbud av vackra mattor, alla inspirerade av den populära naruto anime-serien. Oavsett om du letar efter en matta för att lägga till en touch av nyckfullhet i din inredning, eller om du letar efter en elegant och praktisk lösning på dina golvbehov, har denna kollektion något för alla. Varje matta i denna kollektion är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. De ljusa färgerna och unika designerna kommer garanterat att ge varje utrymme en touch av personlighet. Med så många alternativ att välja mellan kommer du säkert att hitta den perfekta mattan för dina behov.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.