Färgglatt 36-bitars skumgummipussel med siffror för barn
36-bitars skumgummipussel för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

36-bitars skumgummipussel för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det finns inget bättre än en leksak som låter dig ha roligt och lära dig på samma gång. Med detta 36-bitars skumgummipussel kan ditt barn lära sig alfabetet och siffrorna samtidigt som det har roligt att sätta ihop dem i rätt ordning. Detta barnpussel kommer att vara bra för din pojkes eller flickas inlärning och minne.

Skumpusslet med 36 delar är en utmärkt leksak för barn. Det är tillverkat av högkvalitativt skum och är mycket mjukt att ta på. Bitarna är lätta att hantera och sätta ihop. Denna leksak är idealisk för barn från 3 år och uppåt. Den hjälper dem att utveckla sin finmotorik och fantasi.

Idealisk för barn i förskoleåldern

Har ditt barn precis börjat i förskolan? Ge dem detta alfabetspussel med 36 delar. En pedagogisk leksak som lär dem alfabetet och siffrorna på ett roligt sätt. Skumpusslet med 36 delar är en rolig och lärorik leksak för barn. Det är tillverkat av mjukt, lätt skum som gör det enkelt för små händer att hantera. Bitarna är färgglada och tryckta med roliga mönster, vilket gör dem attraktiva för barn. Skumpusslet med 36 bitar låter barnen utveckla sin finmotorik och fantasi. Det är perfekt för barn från 3 år och uppåt.
1596-fe5eee.jpeg

Bekväm att spela med

Detta 36-bitars skumpussel för barn är ett roligt, pedagogiskt spel som stimulerar barnens kreativitet och fantasi. Varje pusselbit är dekorerad med en attraktiv, färgglad bild som representerar en bokstav eller siffra. Bilderna är tydliga och detaljerade, vilket gör det lätt för barn att känna igen former och färger. Materialet är mjukt och bekvämt för små barn att krypa på. Barnen kan leka med pusslet hemma, i skolan eller på resan, vilket gör det till ett utmärkt val för föräldrar och lärare som är måna om sina barns utbildning.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.