Färgglatt alfabetspussel för barn med 36 bitar och vit bakgrund
Alfapussel med 36 bitar för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Alfapussel med 36 bitar för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du lära ditt barn att behärska alfabetet? Välj det roliga sättet och ge dem detta fina alfabetspussel med 36 delar. De kommer att lära sig samtidigt som de har roligt med detta barnpussel som kan sättas ihop för att skapa en låda, en låda eller någon annan form.

Alfabetspussel i miniformat med 36 delar är en rolig och lärorik leksak för barn. Detta träpussel låter små barn utveckla sin finmotorik samtidigt som de har roligt. De 26 bokstäverna i alfabetet finns representerade på de 36 pusselbitarna. Barnen kan lära sig att känna igen och sätta ihop bokstäverna i alfabetet.

Detta träpussel är tillverkat av naturliga, miljövänliga material.

En färgglad, pedagogisk leksak

Det färgglada utseendet på detta alfabetspussel kommer att fånga ditt barns intresse. Vid första anblicken kommer de att vilja leka med det. Och när de leker kommer deras finmotorik och minne att förbättras. Alfabetspusslet i miniformat med 36 delar är en pedagogisk leksak för barn. Det innehåller 26 bokstäver och 10 siffror i trä. Bokstäverna är färgade i blått, rosa och gult. De är lätta att hantera och förvara i sin bärväska. Denna leksak hjälper barn att utveckla sin finmotorik och lära sig bokstäverna i alfabetet.
Färgglatt alfabetspussel för barn med 36 bitar och vit bakgrund

Ett utmärkt utvecklingsspel

Detta alfabetspussel i miniformat är utformat för barn mellan 3 och 6 år och består av 36 färgglada bitar av tjock, stabil kartong. Varje pusselbit föreställer en bokstav i alfabetet, i en annan färg. Bilderna är tydliga och lätta att känna igen, vilket hjälper barnen att associera bokstaven med motsvarande bild. Det är ett utmärkt verktyg för att utveckla barns hand-öga-koordination, finmotorik och koncentration. När barnen sätter ihop bitarna måste de ha tålamod och vara ihärdiga för att pusslet ska bli klart. Pusslet är lätt att hantera för små barnhänder och kan användas både hemma och i skolan.

Pusslet, ett tidlöst spel

Med 2, 48, 150 eller 500 bitar är pussel det perfekta sättet att stimulera barn, från småbarn till tonåringar, med motiv av deras favoritkaraktärer, vackra landskap eller konstverk. Ge bort ett barnpussel nu!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.