svartvit bilmatta
Lekmatta i nordisk stil för barn
1306,0 kr1761,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Lekmatta i nordisk stil för barn

1306,0 kr1761,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vi presenterar den nordiska billekmattan för barn! Denna produkt är perfekt för barn som gillar att leka med bilar och andra små leksaker. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla tung användning. Den har en livfull, svartvit design som kommer att hålla barnen underhållna i timmar. Mattan är också lätt att rengöra och kan rullas ihop för förvaring. Tack vare sina stötdämpande egenskaper är den nordiska bilspelsmattan perfekt för att skydda dina golv från repor och andra skador.

Alla vägar leder till spelet!

Letar du efter ett roligt och unikt sätt att underhålla dina småttingar? Kolla in vår nordiska lekmatta för bilar! Denna matta är perfekt för barn som älskar bilar och lastbilar. Mattan är tillverkad av högkvalitativa, slitstarka material och kan tvättas i maskin för enkel rengöring. Dessutom är den lätt att fälla ihop för förvaring eller resa.

Utformad för att se ut som en miniatyrstad

Lekmatta för barn med bil i nordisk stil är en innovativ och rolig produkt som kommer att hålla ditt barn underhållet i timmar. Lekmattan är utformad för att se ut som en miniatyrstad, komplett med vägar, byggnader och stadslandskap, vilket gör den till ett utmärkt val för barn som älskar att leka med bilar och lastbilar. Lekmattan är tillverkad av högkvalitativa, tåliga och slitstarka material som tål vardagligt slitage. Mattan är också lätt att rengöra, vilket innebär att du kan hålla den ren och fräsch för ditt barn hela tiden.

En två-i-ett kretsmatta för bilen

Vår kollektion av bilkretsmattor är det perfekta tillskottet till alla lekrum eller lekplatser! Dessa mattor har en mängd olika banor som kommer att hålla barnen underhållna i timmar. De är också slitstarka och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för familjer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.