färgglad bilkretsmatta för barn med bilar
Hopfällbar lekmatta för barn med stadskrets
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Hopfällbar lekmatta för barn med stadskrets

238,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en rolig och lärorik aktivitet för dina småttingar? Upptäck vår hopfällbara lekmatta för barn! Mattan är perfekt för barn i alla åldrar och kan användas både inomhus och utomhus. Det är ett utmärkt sätt att lära barnen om olika städer och landmärken medan de leker. Mattan är tillverkad av slitstarka, giftfria material och är lätt att rengöra. Den kan fällas ihop för enkel förvaring och transport, vilket gör den perfekt för resor.

En rundtur i staden!

För hemma eller på resan med ditt barns favoritspel! Denna matta är perfekt för lek, tupplur eller när som helst när ditt barn behöver en bekväm plats att vila på. Mattan har en färgglad stadsmotiv med ikoniska landmärken och roliga aktiviteter. Den är också slitstark och lätt att rengöra, vilket gör den perfekt för aktiva barn. När mattan inte används kan den enkelt fällas ihop för förvaring. Så oavsett om du är hemma eller på resande fot kan ditt barn alltid ha en rolig och bekväm plats att leka på.
färgglad bilkretsmatta för barn med bilar

En idealisk produkt för små äventyrare

Den hopfällbara lekmattan för barn med stadskrets är en idealisk produkt för små äventyrare. Denna färgglada, lekfulla lekmatta är utformad för att ge ditt barn timmar av skoj och fantasi. Med sina generösa mått på 120 x 80 cm erbjuder denna matta tillräckligt med utrymme för flera barn att leka tillsammans. Mattans design föreställer en livlig stad med gator, vägar, byggnader, parker och ikoniska monument. Ditt barn kan utforska denna fantasistad med hjälp av bilar, lastbilar, bussar och andra miniatyrfordon.

En två-i-ett kretsmatta för bilen

Vår kollektion av bilkretsmattor är det perfekta tillskottet till alla lekrum eller lekplatser! Dessa mattor har en mängd olika banor som kommer att hålla barnen underhållna i timmar. De är också slitstarka och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för familjer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.