Rund golvmatta pokemon green
Grön Pokémon-matta för barn
397,0 kr1193,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Grön Pokémon-matta för barn

397,0 kr1193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett roligt, interaktivt sätt att underhålla dina barn? Då behöver du inte leta längre än till den gröna Pokémon-mattan för barn! Denna unika matta är perfekt för barn i alla åldrar och kommer garanterat att väcka deras fantasi. Pokémon grön matta för barn är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och byggd för att hålla länge. Den är också lätt att rengöra, så du kan vara säker på att den kommer att se bra ut i många år framöver.

Denna gröna Pokémon-matta för barn är perfekt för små fans av den berömda TV-serien. Med sin söta design och ljusa färger är mattan perfekt för barnrummet. Den är tillverkad av mjukt plyschtyg, vilket gör den skön att ta på. Dessutom är den lätt att rengöra och underhålla. Denna matta är ett utmärkt alternativ för barn som gillar att leka och rulla runt på golvet.

Fånga dem alla!

Letar du efter ett roligt och unikt sätt att dekorera ditt barns sovrum eller lekrum? Kolla in vår fantastiska gröna Pokémon-matta! Den är perfekt för alla små fans av denna enormt populära franchise. Mattan är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket gör den tålig och hållbar. Dessutom är den lätt att rengöra – dammsug eller punktrengör efter behov. Denna gröna Pokémon-matta för barn är tillverkad av 100% polyester. Den är mjuk att ta på och lätt att sköta. Mattan mäter 160 cm. Mattan kan maskintvättas i 30°C.
Rund golvmatta pokemon green
Rund golvmatta pokemon green

Ett måste för alla fans!

Denna gröna Pokémon-matta för barn är ett måste för alla fans av de berömda japanska videospelen och animationerna. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och slitstark, vilket gör den till ett perfekt val för vardagsbruk. Mattans yta är täckt med ett högkvalitativt digitaltryck med de ikoniska Pokémon-figurerna i ljusa, livfulla färger. Den gröna Pokémon-barnmattan är också lätt att rengöra och underhålla. Den kan dammsugas eller torkas av med en fuktig trasa för att ta bort smuts och fläckar.

Pokémon-mattor för fans!

Letar du efter det perfekta sättet att få ditt Pokemon-fan att glänsa? Kolla in vår nya Pokemon-kollektion! Denna serie mattor är det perfekta tillskottet till alla fans hem. Välj mellan en mängd olika mönster och färger, inklusive Pikachu, Charmander, Bulbasaur och Squirtle. Varje matta finns i en rad olika storlekar för att passa alla utrymmen. Oavsett om du letar efter en liten accentbit eller en stor statementbit, har vi det du behöver.Låt din Pokemon-kärlek lysa igenom med vår nya kollektion av Pokemon-mattor!
Rund pokemon golvmatta

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.