3D prinsessa hopscotch matta för barn med en bakgrund för ett barns sovrum
3D-prinsessa hoppar hage matta för barn
284,0 kr1079,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3D-prinsessa hoppar hage matta för barn

284,0 kr1079,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in vår 3D-prinsesshoppbollsmatta för barn, det är en fantastisk produkt som säkert kommer att glädja de yngsta.

Denna matta är utformad för att användas som en traditionell hoppborgsmatta, men med en extra touch av magi. Barnen kommer att älska den mjuka, bekväma ytan och den upphöjda designen som ger intrycket av att vara i ett riktigt prinsesslott. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den slitstark och hållbar.

Den är också lätt att rengöra, vilket är ett stort plus för upptagna föräldrar. Mattan har 3D-utskrift som ger liv åt barnens favoritsagofigurer.

Konstruerad i relief!

3D princess hopscotch mat för barn är en fantastisk produkt som kommer att ge en touch av magi till din lilla flickas sovrum. Mattan är designad med en präglad design som känns 3D, vilket skapar en uppslukande lekupplevelse för barn. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den slitstark och lätt att rengöra. Den är också mjuk att ta på, vilket ger extra komfort för barn när de leker på den. Mattans design är inspirerad av sagor och prinsessberättelser, med ljusa färger och förtrollande mönster.

En rolig och pedagogisk produkt

Vår 3D-prinsesshopphoppmatta för barn är en rolig och pedagogisk produkt som gör att ditt barn kan ha roligt samtidigt som det utvecklar sin motorik och koordination. Denna färgglada och roliga matta är utformad för barn i alla åldrar och är perfekt för små flickor som älskar prinsessor och sagor. 3D-prinsessans hoppborgsmatta för barn är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och slitstark. Den är också lätt att rengöra, vilket är en fördel för upptagna föräldrar som inte har så mycket tid att ägna åt städning. Sammanfattningsvis är 3D Princess Hopscotch Mat för barn en rolig, lärorik och högkvalitativ produkt som kommer att ge ditt barn många timmars skoj.

Precis som på lekplatsen!

Vi presenterar mattkollektionen Marelle, en serie vackra mattor av hög kvalitet som passar perfekt i alla hem. Varje matta i kollektionen är invecklat designad, med ett djärvt och färgstarkt humlekottmönster som säkert kommer att göra ett uttalande i alla rum. Mattorna är tillverkade av de finaste materialen, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. Med en rad olika storlekar finns det en hopscotch-matta som passar alla utrymmen. Lägg till en touch av stil och komfort i ditt hem med hopscotch-mattkollektionen idag.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.