Stor regnbågsfärgad hoppborgsmatta för barn med bakgrund för en flickas sovrum
Stor regnbågsfärgad hoppborgsmatta för barn
568,0 kr1022,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Stor regnbågsfärgad hoppborgsmatta för barn

568,0 kr1022,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår stora regnbågshoppkullmatta för barn är en rolig och pedagogisk produkt som kommer att glädja de yngsta barnen.

Med sina generösa mått ger mattan en rymlig och färgglad lekplats där barnen kan hoppa, studsa och röra på sig samtidigt som de lär sig om siffror och färger. Mattan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och bekväm under barnens fötter, vilket ger en säker och trevlig lekupplevelse.

De klara, iögonfallande regnbågsfärgerna fångar omedelbart barnens uppmärksamhet och stimulerar deras fantasi. Hoppsan är en lek som barn har lekt i generationer, och den här mattan förlänger den traditionen på ett roligt och modernt sätt.

Roligt och lärorikt

Den stora regnbågsfärgade hoppborgsmattan för barn är en rolig och pedagogisk produkt som erbjuder en unik lekupplevelse för barn. Med sina klara färger och attraktiva design är denna matta perfekt för barn som tycker om att leka utomhus eller inomhus. Mattan är tillverkad av slitstark och tålig polyester, vilket gör den lätt att rengöra och underhålla. Designen på den stora regnbågsmattan för barn är baserad på det kända spelet hopscotch, som går ut på att hoppa över numrerade rutor längs en fördefinierad bana.

Gör det möjligt för barn att ha roligt

Denna stora regnbågsfärgade hoppborgsmatta för barn är en rolig och pedagogisk produkt som låter barnen ha roligt samtidigt som de utvecklar sin koordination, motorik och förmåga att följa instruktioner. Mattans design är inspirerad av den berömda hoppkorgen, ett traditionellt spel som är mycket populärt bland barn. Mattan har 8 rutor numrerade 1 till 8. De klara regnbågsfärgerna drar till sig barnens uppmärksamhet och stimulerar deras fantasi. Den stora regnbågsfärgade hoppborgsmattan för barn är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och hållbar.

Precis som på lekplatsen!

Vi presenterar mattkollektionen Marelle, en serie vackra mattor av hög kvalitet som passar perfekt i alla hem. Varje matta i kollektionen är invecklat designad, med ett djärvt och färgstarkt humlekottmönster som säkert kommer att göra ett uttalande i alla rum. Mattorna är tillverkade av de finaste materialen, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. Med en rad olika storlekar finns det en hopscotch-matta som passar alla utrymmen. Lägg till en touch av stil och komfort i ditt hem med hopscotch-mattkollektionen idag.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.