Röd humlematta i form av en höna för barn med bakgrund för ett barns sovrum
Röd hoppmatta i form av en höna för barn
568,0 kr1022,0 kr Select options
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Röd hoppmatta i form av en höna för barn

568,0 kr1022,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck vår röda hoppsparkmatta i form av en höna för barn. Det är ett roligt och pedagogiskt tillbehör som gör att dina barn kan ha roligt samtidigt som de utvecklar sina motoriska färdigheter och sin koordination.

Mattan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och säker användning. Mattans hönsform är särskilt tilltalande för barn, som kommer att bli glada över att hoppa från en ruta till en annan när de följer den väg som ritats på mattan.

De ljusa, glada färgerna på mattan kommer också att fånga deras uppmärksamhet och stimulera deras kreativitet. Red Hen hopscotch-mattan är enkel att använda och förvara.

Kul och lekfullt!

Den röda hoppborgsmattan i form av en höna är ett roligt och lekfullt tillbehör som kommer att underhålla dina barn samtidigt som de utvecklar sina motoriska färdigheter och sin koordination. Mattan är tillverkad av ett mjukt, bekvämt material så att barnen kan leka på den utan att skada sig eller bli trötta. Mattans hönsform är mycket tilltalande för barn och väcker deras nyfikenhet och fantasi. De klara, glada färgerna på mattan är också mycket stimulerande för barn och uppmuntrar dem att leka och utforska. Röd hönas hoppborgsmatta för barn är enkel att använda, rulla bara ut den på golvet och följ instruktionerna för hoppborg som finns tryckta på den. Barnen kan hoppa från ruta till ruta enligt spelets regler, eller hitta på egna regler för ännu roligare spel.
89525-647fa9.jpeg

Tillverkad av högkvalitativa material

Mattan är tillverkad av material av högsta kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor. Den röda humlemattans hönsform är mycket attraktiv för barn och ger en touch av fantasi och färg till deras lekplats. De ljusa, kontrasterande färgerna stimulerar också barnens kreativitet och fantasi och uppmuntrar dem att utforska och upptäcka nya saker. Red Hen hopscotch-mattan för barn är enkel att sätta upp och förvara, eftersom den är lätt och hopfällbar. Den kan användas både inomhus och utomhus, vilket gör den till en mångsidig och praktisk produkt för upptagna föräldrar.

Precis som på lekplatsen!

Vi presenterar mattkollektionen Marelle, en serie vackra mattor av hög kvalitet som passar perfekt i alla hem. Varje matta i kollektionen är invecklat designad, med ett djärvt och färgstarkt humlekottmönster som säkert kommer att göra ett uttalande i alla rum. Mattorna är tillverkade av de finaste materialen, vilket garanterar hållbarhet och komfort under fötterna. Med en rad olika storlekar finns det en hopscotch-matta som passar alla utrymmen. Lägg till en touch av stil och komfort i ditt hem med hopscotch-mattkollektionen idag.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.