13328-67202e.jpeg
Fruktformad 3D-puff för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Fruktformad 3D-puff för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna fina sittpuff i form av en 3D-frukt. Den kommer att passa utmärkt i ditt barns sovrum eller i vardagsrummet. Denna färgglada fotpall för barn kommer att ge rummet en touch av färg och exotism. Välj helt enkelt den färg och det mönster som ditt barn gillar: citron, apelsin, vattenmelon, kiwi osv.

Denna 3D-fruktpuff är en rolig, färgglad sittplats som är perfekt för ditt barns sovrum. Den är tillverkad av mjukt plyschtyg som gör den bekväm att sitta eller vila på. 3D-frukten på fotpallens ovansida ger den ett unikt och roligt utseende. Denna sittpuff är ett utmärkt tillskott till ditt barns sovrumsinredning och de kommer att älska att sitta på den.

Lika vacker som den är praktisk och bekväm

Ditt barn kommer att älska att sitta på denna uppblåsbara fotpall. Den är inte bara söt, den är också bekväm. Dessutom är denna barnfotpall bärbar. Du kan ta med den på semestern. Den är tillräckligt stor för att barn ska kunna sitta bekvämt på den. 3D-fruktpuffen är en söt och praktisk produkt. Den är tillverkad av mjukt, bekvämt tyg, vilket är bra för barn. Den fruktformade designen är väldigt söt och attraktiv för barn.
13328-f7625a.jpeg
13328-0f43a1.jpeg

En färgglad sittpuff

Denna fotpall är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och bekväm att sitta eller vila på. Finns i en rad olika utföranden, du kan välja mellan kiwi, jordgubbe, apelsin eller vattenmelon för att passa ditt barns preferenser. Varje modell är designad i ljusa, livfulla färger som stimulerar ditt barns fantasi och ger lekplatsen en rolig touch. Detta föremål kommer att bli en underbar dekoration i ditt barns sovrum eller lekrum. De kommer att älska den färgglada, roliga designen! Yngre barn kommer att älska att sitta på den och läsa eller leka.

För ett enkelrum

Skapa en avkopplande hörna i ditt barns sovrum! De kommer att älska att sjunka ner i en mjuk och skön sittpuff för att läsa, drömma eller leka med sina favoritfigurer och dockor. Se vårt urval av barnpuffar!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.