Duckling vägglampa för barn med fjärrkontroll och liten gul kyckling
Duckling vägg nattlampa för barn
170,0 kr227,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Duckling vägg nattlampa för barn

170,0 kr227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill ditt barn inte sova i mörker? Istället för att låta huvudbelysningen i sovrummet vara tänd till gryningen kan du ge dem denna ankformade väggnattlampa. Det är omöjligt för ett barn att inte falla för en så söt och originell lampa. Den är perfekt för att både dekorera och lysa upp sovrummet.

Vägglampan med ankungen är en söt och praktisk produkt som är perfekt för att lysa upp ett litet barns sovrum. Den är tillverkad av högkvalitativ plast, vilket gör den hållbar och säker att använda. Nattlampan tänds och släcks automatiskt när du trycker på knappen på ovansidan. Den drivs av AA-batterier och har en vit LED-lampa som ger ett mjukt och lugnande ljus. Nattlampan är en utmärkt present till barn och spädbarn.

En funktionell lampa

Du behöver inte oroa dig för att använda den här barnlampan. Allt du behöver göra för att tända den är att ansluta den till ett vägguttag och trycka på knapparna på fjärrkontrollen som medföljer. Du kan välja intensitet samt drifttid, som fungerar med en timer. Denna ankformade väggnattlampa är perfekt för barnrum. Den avger ett mjukt ljus som hjälper dina småttingar att somna lugnt och fridfullt. Den är också perfekt för att skapa en varm och välkomnande atmosfär i sovrummet.
12910-d49cfa.jpeg
12910-dbc7df.jpeg

En charmig nattlampa

Nattlampan Duckling är en söt och praktisk accessoar som hjälper ditt barn att somna lugnt varje kväll. Den är tillverkad av högkvalitativa material, så den är hållbar och stöttålig. Designen är helt charmig, med en ankform som säkert kommer att tilltala barn i alla åldrar. Nattlampan är utrustad med en LED-lampa, som är energieffektiv och inte avger någon värme, vilket gör den helt säker att använda i ett barns sovrum.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.