12889-397299.jpeg
Tecknad nattlampa för barn
170,0 kr227,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tecknad nattlampa för barn

170,0 kr227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vägrar ditt barn att sova i mörker? Vi har en lösning för dig: ett sött nattljus i form av tecknade djur. Den kommer att se bra ut på väggen eller på nattduksbordet i sovrummet. Förutom att försköna rummet kommer denna nattlampa för barn också att lysa upp det genom att avge ett mjukt, behagligt ljus.

Denna tecknade nattlampa för barn är perfekt för att lysa upp ditt barns sovrum. Den avger ett mjukt ljus som lugnar ditt barn och hjälper det att somna lugnt och fridfullt. Nattlampan är också perfekt för sagostunder på kvällen eller för att läsa en bok innan läggdags. Barn kommer att älska den söta, färgglada designen!

Justerbar ljusstyrka

Ljusstyrkan på denna djurformade nattlampa kan justeras i tre nivåer. Du kan anpassa den så att den passar ditt barns behov. Observera att detta nattljus är lämpligt för spädbarn. Det tecknade nattljuset för barn är ett mjukt, lugnande ljus som skapar en varm och välkomnande atmosfär i ditt barns sovrum. Det är perfekt för lugna kvällar eller för läsning före läggdags. Detta nattljus är också ekonomiskt och förbrukar mycket lite energi.
12889-a68af6.jpeg
12889-813594.jpeg

En charmig design

Cartoon-nattlampan är en rolig och praktisk produkt som hjälper ditt barn att somna lugnt i en mjuk och lugnande atmosfär. Nattlampan har formen av en tecknad figur, med klara färger och rundade former som barn garanterat kommer att älska. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla över tid och tåla stötar.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.