12883-4ca50c.jpeg
Helikopterväckarklocka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Helikopterväckarklocka för barn

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en söt väckarklocka som säkert kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. Den har formen av en helikopter. Det är en originell väckarklocka som ditt barn kommer att älska att ha på nattduksbordet. Det är en fantastisk dekoration. Men framför allt kommer den här väckarklockan att hjälpa ditt barn att komma upp i tid till skolan eller andra möten.

Denna väckarklocka för barn är formad som en helikopter. Den är perfekt för barn som älskar flygplan och helikoptrar. Denna väckarklocka är mycket enkel att använda och ställa in. Den är också mycket lätt, vilket gör den enkel att bära med sig.

En multifunktionell väckarklocka

Denna väckarklocka för barn har ett antal funktioner som din lilla pojke eller flicka kommer att tycka är användbara. Förutom tid- och alarmfunktionerna har den också en bakgrundsbelysningsfunktion som gör den mer praktisk på natten. Den här helikopterformade väckarklockan för barn har också en snooze-funktion, så att du kan ställa tillbaka alarmet några minuter. Den här funktionen är perfekt för barn som har svårt att komma upp ur sängen på morgonen, eftersom den låter dem sova längre samtidigt som den ser till att de inte blir sena. Ditt barn kommer att älska det!
12883-d235da.jpeg

En originell väckarklocka

Denna originella väckarklocka är designad för att se ut som en miniatyrhelikopter, med snygga detaljer som kommer att glädja barn. Helikopterns kropp rymmer en lättläst digital urtavla. Justeringsknappar finns precis under den, så att barn enkelt kan ställa in tid och larm. När larmet går börjar helikopterns blad att snurra försiktigt, vilket skapar en rolig och stimulerande visuell effekt för barn. Summern är tillräckligt hög för att väcka även de sömnigaste barnen, men inte så hög att den skrämmer de mest känsliga.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.