Lila Pokemon kortspelsmatta
Lila Pokemon kortspelsmatta
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Lila Pokemon kortspelsmatta

750,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Den lila Pokémon-spelkortsmattan är ett viktigt tillbehör för alla Pokémon-fans! Den är tillverkad av slitstarkt tyg och har den officiella Pokemon-logotypen. Den är perfekt för att skydda dina kort när du spelar eller visar upp dem. Den är lätt att rengöra och underhålla och kommer att bli ett perfekt tillskott till din Pokémonsamling!

Oavsett om du är en erfaren Pokemon-mästare eller bara har börjat, är Purple Pokemon Card Play Mat ett måste för alla fans av franchisen. Så gör din nästa spelkväll ännu mer episk med detta måste-tillbehör!

Konstruerad för långa spel

Vi presenterar den helt nya lila Pokémon-spelkortsmattan! Denna matta är det perfekta tillskottet till alla Pokemon-fans samling. Den är tillverkad av ett slitstarkt material som tål slitage från intensiva kortspel. Den livfulla lila färgen kommer garanterat att sticka ut bland dina andra kort och mattor. Dessutom ger mattan en slät yta för dina kort att glida över, vilket gör kortspelandet roligare. Så om du vill få övertaget i din nästa Pokemon-strid, eller om du bara vill förbättra din kortsamling, skaffa en lila Pokemon-kortmatta idag!

En oumbärlig accessoar för alla fans

Den lila Pokémon-kortspelsmattan är ett viktigt tillbehör för alla fans av det berömda videospel- och samlarkortsserien. Spelmattans design är helt enkelt fantastisk. Den är dekorerad med livfulla, färgglada bilder av olika ikoniska karaktärer från Pokémon-universumet, inklusive Pikachu, Mewtwo, Eevee och många fler. De livfulla färgerna och exakta detaljerna ger liv åt varje karaktär och varelse, vilket ger en uppslukande och fängslande spelupplevelse. Purple Pokemon Card Game Mat är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig.

En samling mattor för kortspel

Vi presenterar det senaste tillskottet till ditt barns spelarsenal: kortmattan! Denna matta är det perfekta sättet att hålla korten snygga och organiserade medan de spelar, och det är också ett bra sätt att skydda ditt bord eller ytor från spill och repor. Mattan är tillverkad av ett slitstarkt men ändå mjukt material som är lätt att rengöra och har en livfull, färgglad design som stimulerar ditt barns sinnen och ger leken en extra dos skoj. Lekmattan är ett viktigt tillbehör för alla unga spelare.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.