Pokémon pikachu kortspelsmatta
Pokémon pikachu kortspelsmatta
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon pikachu kortspelsmatta

750,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Pokémon Pikachu kortspelsmatta är perfekt för fans av det berömda lilla elektriska monstret. Den är tillverkad av mjukt, slitstarkt tyg med en bild av Pikachu på framsidan. Mattan är tillräckligt stor för att rymma alla dina Pokemon-kort, vilket gör den till den perfekta platsen att spela eller till och med förvara dina kort. Den är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den idealisk för intensiva spelsessioner.

Titta inte längre än Pokemon pikachu kortspelsmatta! Denna matta är det perfekta sättet att skydda dina kort och hålla dem i gott skick. Den har också en speciell design som gör det enkelt att blanda och dela ut dina kort. Dessutom är den riktigt cool att titta på! Så gör ditt spel ännu roligare och mer spännande med Pokemon Pikachu kortspelsmatta. Pokémon Pikachu kortspelsmatta är en officiell Pokemon-produkt. Den är tillverkad av mjukt tyg och mäter ca 60 cm x 60 cm. På mattan finns logotypen och bilden av Pikachu, den mest kända Pokémon. Mattans kanter är sydda, vilket gör den slitstark och lätt att rengöra.
Pokémon pikachu kortspelsmatta
Pokémon pikachu kortspelsmatta

Tillverkad av högkvalitativa material

Denna Pokémon Pikachu-kortspelsmatta är ett måste för alla fans av det berömda videospel- och tecknade serien. Denna spelmatta är speciellt utformad för Pokémon-kortspelare och ger dem en bekväm och praktisk spelyta för att spela sina favoritspel. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar att den är hållbar och motståndskraftig mot revor och veck. Mattan är också lätt att rengöra, vilket gör den perfekt för regelbunden användning. Kort sagt, Pokémon Pikachu kortspelsmatta är ett viktigt tillbehör för alla Pokémon-fans som älskar att spela kort.

En samling mattor för kortspel

Vi presenterar det senaste tillskottet till ditt barns spelarsenal: kortmattan! Denna matta är det perfekta sättet att hålla korten snygga och organiserade medan de spelar, och det är också ett bra sätt att skydda ditt bord eller ytor från spill och repor. Mattan är tillverkad av ett slitstarkt men ändå mjukt material som är lätt att rengöra och har en livfull, färgglad design som stimulerar ditt barns sinnen och ger leken en extra dos skoj. Lekmattan är ett viktigt tillbehör för alla unga spelare.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.