Pokémon blå kortspelsmatta
Pokémon blå kortspelsmatta
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pokémon blå kortspelsmatta

750,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Pokemon Blue Card Mat är ett viktigt tillbehör för alla Pokemon-fans! Den är perfekt för att skydda dina kort medan du spelar och hålla dem i gott skick. Mattan är tillverkad av slitstarkt tyg med en slät yta som gör den lätt att rengöra. Den har också den officiella Pokemon-logotypen och några av spelets mest populära karaktärer, vilket gör den ännu mer tilltalande för fans.

Ett måste för fans

Letar du efter det perfekta tillskottet till din Pokemon-kortspelssamling? Pokemon Blue Card Mat är precis vad du behöver! Denna matta är det perfekta sättet att hålla dina kort organiserade och i gott skick. Den är också perfekt för resor – du behöver inte oroa dig för vikta eller skadade kort! Denna kortmatta är perfekt för Pokemon-fans! Den är blå med Pokemon-logotypen skriven i mitten. Den är tillräckligt stor för att du ska kunna spela bekvämt med dina vänner. Kanterna är sydda, vilket gör den mycket hållbar. Denna spelmatta är utformad för att uppfylla de officiella Pokemon-licenskraven och kommer att bli ett utmärkt tillskott till din samling!

Utmärkt vidhäftning

Pokémon Blue kortspelsmatta är ett viktigt tillbehör för alla fans av den berömda serien. Den släta ytan gör det enkelt att hantera korten och ger utmärkt grepp för att förhindra att korten glider under spelet. De klara färgerna och de omsorgsfulla detaljerna ger en touch av fantasi till din spelupplevelse. Pokémon Blue kortspelsmatta är perfekt för både nybörjare och erfarna spelare. Med sin attraktiva design och överlägsna kvalitet kommer den garanterat att ge dig många timmars spelglädje.

En samling mattor för kortspel

Vi presenterar det senaste tillskottet till ditt barns spelarsenal: kortmattan! Denna matta är det perfekta sättet att hålla korten snygga och organiserade medan de spelar, och det är också ett bra sätt att skydda ditt bord eller ytor från spill och repor. Mattan är tillverkad av ett slitstarkt men ändå mjukt material som är lätt att rengöra och har en livfull, färgglad design som stimulerar ditt barns sinnen och ger leken en extra dos skoj. Lekmattan är ett viktigt tillbehör för alla unga spelare.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.