Yugioh blå spelmatta
YuGiOh Blue Duel Lekmatta
602,0 kr670,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

YuGiOh Blue Duel Lekmatta

602,0 kr670,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du förbättra din YuGiOh-spelupplevelse? Titta inte längre än YuGiOh Blue Dueling Game Mat! Denna matta är det perfekta tillskottet till alla YuGiOh-fans spelsamling. YuGiOh Blue Duel Game Mat är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att skydda dina kort och ge en jämn spelyta. Mattan har också en halkfri baksida

YuGiOh Duel Blue Game Mat är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mjuk att ta på. Den är lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den perfekt för YuGiOh-dueller. Spelmattan levereras också med en regelguide tryckt på baksidan, så att du kan lära dig spelreglerna när du spelar.

Ta med dig ditt A-spel!

Vill du förbättra ditt YuGiOh-spel? Då behöver du denna blå duellmatta! Det är den perfekta ytan för dueller, och den gör verkligen intryck. Dessutom skyddar den dina kort och håller dem i gott skick. Så om du är seriös med YuGiOh behöver du den här mattan. Denna spelmatta är perfekt för alla YuGiOh-fans! Den är blå med den officiella YuGiOh-logotypen i mitten. Den är tillverkad av högkvalitativt polyestertyg och mäter ca 60 x 35 cm. Den kan också tvättas i maskin.
Yugioh blå spelmatta
Yugioh blå spelmatta

Utformad för att ge en bekväm spelyta

YuGiOh Blue Duel-mattan är ett viktigt tillbehör för alla fans av det berömda samlarkortspelet. Mattan är utformad för att ge en bekväm och praktisk spelyta, samtidigt som den är dekorativ och elegant. Den är tillverkad av ett mjukt, slitstarkt material som ger utmärkt kortfäste och långvarig hållbarhet. Mattans design är inspirerad av YuGiOh-världen, med en mörkblå bakgrund prydd med intrikata mönster och symboler som är symboliska för spelet. Färgerna är ljusa och livfulla, vilket ger mattan ett mycket attraktivt och dynamiskt utseende. Med sin attraktiva design, bekväma spelyta och långsiktiga hållbarhet erbjuder den den ultimata spelupplevelsen och utmärkt valuta för pengarna.

Den perfekta spelmattan för yu gi oh

Upptäck våra Yu-Gi-Oh spelmattor! Våra mattor är av hög kvalitet och har ikoniska karaktärer och konstverk från den älskade anime-serien. Oavsett om du letar efter en matta för att skydda dina kort under spelet eller bara vill visa upp din fandom, är våra mattor perfekta för alla Yu-Gi-Oh-fans! Varje matta är tillverkad av slitstarka material och är dubbelsidig för extra skydd mot slitage. Dessutom levereras varje matta med en egen bärväska så att du kan ta den med dig på resan.
Gul duellkortsmatta yugioh

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.