Rosa och turkost musikaliskt sminkbord för små flickor med tillbehör och hästtork
Musikaliskt sminkbord för små flickor
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Musikaliskt sminkbord för små flickor

1397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Alla små flickor älskar att klä upp sig, och med detta musikaliska sminkbord kan de ha timmar av skoj med det! Detta magnifika sminkbord levereras med en spegel, pall och olika tillbehör, och spelar musik medan ditt barn låtsas fixa håret. Det är den perfekta möbeln för alla små prinsessors sovrum.

Det musikaliska sminkbordet för små flickor är en vacker vardagsrumsmöbel som gör det möjligt för ditt barn att sminka sig och fixa håret som en riktig prinsessa! Det levereras med en spegel, en pall och ett smyckeskrin. Sminkbordet spelar en fin melodi när du öppnar lådan. Din lilla flicka kommer att älska att göra sig i ordning framför denna vackra möbel!

Lämplig för barn från 5 år och uppåt.

För att göra dig själv ännu vackrare!

Varför nöja sig med ett tråkigt gammalt sminkbord när du kan ha ett som är musikaliskt och roligt? Det här fina sminkbordet är perfekt för små flickor som älskar att sminka sig och klä på sig. Den inbyggda speldosan spelar en glad melodi varje gång ditt barn öppnar lådorna, vilket ger en extra touch av magi till hennes morgnar och kvällar. Det musikaliska sminkbordet för små flickor är en magnifik vardagsrumsmöbel som kommer att glädja små prinsessor! Den består av en spegel, en stol och en pall, alla prydda med fina blommotiv. Det toppas av en båge dekorerad med små klockor som spelar en mild melodi när man trycker på dem. Detta sminkbord är den perfekta möbeln för små flickor som vill se ut och känna sig som riktiga prinsessor!
Klädbord med tillbehör för små flickor

Utformad för att ge en realistisk spelupplevelse

Vårt musikaliska sminkbord för små flickor är det perfekta skönhets- och lektillbehöret för unga flickor som älskar att sminka sig, fixa håret och dansa. Detta sminkbord är utformat för att ge barn en realistisk och interaktiv lekupplevelse, samtidigt som det stimulerar deras kreativitet och fantasi. Sminkbordet har en rund spegel, en rymlig förvaringslåda och flera fack för smycken, borstar, kammar och skönhetsprodukter. Vårt musikaliska sminkbord för små flickor är en perfekt present till barn som älskar att leka, se vackra ut och har en passion för musik. Det erbjuder en rolig och lärorik lekupplevelse som uppmuntrar barns kreativitet, fantasi och sociala utveckling.

Klädbord utformade för dina barn

Om din lilla flicka har känsla för stil kan du inreda hennes sovrum med ett sminkbord för barn. Hon kommer att kunna tillbringa långa timmar med att fixa håret, leka med sina dockor eller förvandla sig till sin favoritprinsessa!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.