Rosa sminkbord med spegel och olika tillbehör för barn
Rosa musikaliskt sminkbord med spegel för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Rosa musikaliskt sminkbord med spegel för barn

886,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om du letar efter ett sminkbord som är både snyggt och funktionellt behöver du inte leta längre än till vårt rosa sminkbord med musikspelare för barn! Detta vackra rosa bord har en inbyggd musikspelare och spegel, perfekt för små flickor som gillar att klä upp sig. Klädbordet är tillverkat av slitstarka material som är lätta att rengöra, så du kan vara säker på att det kommer att stå emot vardagens påfrestningar. Med sin eleganta design och sina tillbehör kommer vårt rosa sminkbord med musikspelare garanterat att bli en hit hos din lilla fashionista!

Lämplig för barn från 5 år och uppåt.

Den vackraste prinsessan av dem alla!

Upptäck vårt förtjusande rosa musikaliska sminkbord för barn! Denna underbara pjäs är perfekt för små prinsessor som älskar att klä upp sig. Påklädningsbordet har en spegel och en speldosa, så att ditt barn kan beundra sig själv när hon gör sig redo för sin stora dag. Klädbordet är också perfekt för förvaring av alla favoritaccessoarer, kläder och leksaker. Varje detalj i detta sminkbord får ditt barn att känna sig som en kunglighet
56168-9a7927.jpeg
0-5b61f3.jpeg

Charmigt och roligt!

Det rosa musikaliska sminkbordet med spegel för barn är en charmig och rolig produkt som kommer att glädja små flickor som letar efter fantasifulla lekar. Detta sminkbord är utformat för att låta barn sminka sig, fixa håret och klä sig som prinsessor, samtidigt som de utvecklar sin kreativitet och fantasi. Sminkbordet är tillverkat av starkt och hållbart trä, vilket gör det tåligt mot stötar och repor. Det har en stor oval spegel så att barnen kan se sig själva i sina prinsesskläder. Spegeln är också justerbar, så att barnen kan anpassa den efter sin längd.

Klädbord utformade för dina barn

Om din lilla flicka har känsla för stil kan du inreda hennes sovrum med ett sminkbord för barn. Hon kommer att kunna tillbringa långa timmar med att fixa håret, leka med sina dockor eller förvandla sig till sin favoritprinsessa!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.