Rosa sminkbord med spegel för barn
Make-up frisör för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Make-up frisör för barn

1329,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har du en liten flicka som älskar att leka att hon är vacker? Då är detta sminkbord den perfekta leksaken för henne! Det innehåller allt hon behöver för att fixa hår och smink som en riktig dam! Detta sminkbord innehåller en lekfull hårtork så att hon kan göra som de vuxna gör. Det har också en spegel så att ditt barn kan se sin spegelbild när hon fixar hår och smink. Din lilla flicka kommer att ha timmar av rolig lek!

Lämplig för barn från 5 år och uppåt.

Den vackraste av prinsessor!

Om du letar efter ett roligt och unikt sätt att styla ditt barns hår, behöver du inte leta längre! Denna innovativa produkt låter barnen experimentera med olika färger och stilar! Frisyrbordet levereras med allt ditt barn behöver för att komma igång, inklusive en hårtork, spegel och pall. Så varför vänta? Detta sminkbord för barn är perfekt för små prinsessor! Det har en spegel, pall och förvaringsbricka så att barnen kan ha kul när de sminkar sig som vuxna. Lådorna är rymliga och rymmer alla tillbehör som behövs för en lyckad sminksession. Barn kommer att älska att tillbringa tid framför detta sminkbord, när de gör sig redo för att gå ut eller leka prinsessa.

Speciellt utformad för barn

Sminkbordet för barn är ett oumbärligt tillbehör för små flickor som älskar att sminka sig och se vackra ut. Sminkbordet är speciellt utformat för barn, med mått som är anpassade efter deras storlek och en lekfull design som gör att de kan ha roligt medan de lär sig sminka sig. Sminkbordet har en stor spegel så att barnen kan se hela ansiktet och beundra sig själva från alla vinklar. Det har också flera förvaringsfack för sminkprodukter och frisörtillbehör. Så att barnen kan organisera sin arbetsyta och ha alla sina verktyg inom räckhåll.

Klädbord utformade för dina barn

Om din lilla flicka har känsla för stil kan du inreda hennes sovrum med ett sminkbord för barn. Hon kommer att kunna tillbringa långa timmar med att fixa håret, leka med sina dockor eller förvandla sig till sin favoritprinsessa!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.